fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αν σας θέλει πραγματικά πρέπει να κάνει αυτά τα πράγματα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μάθετε πως συμπεριφέρεται ένας ερωτευμένος άντρας

Οι άνδρες δεν είναι και πολύ ικανοί στο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με λόγια. Είναι πιο άνετοι με πράξεις και κινήσεις παρά όταν προσπαθούν να εκφράσουν περίπλοκες συναισθηματικές καταστάσεις για τις οποίες νιώθουν ήδη άβολα και μόνο βιώνοντας τες.

Γενικά προσπαθούν να φαίνονται ισχυρά και ακλόνητα κάστρα που λυγίζουν μόνο όταν οι φίλοι τους η οικογένεια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα υποφέρουν ή κινδυνεύουν.

Πολλές γυναίκες λοιπόν αναρωτιούνται πώς να ερμηνεύσουν τις κινήσεις των αντρών και τι ακριβώς κάνουν οι άνδρες όταν θέλουν μία γυναίκα. Αυτά είναι τα προφανή πράγματα που κάνει ένας άνδρας όταν θέλει πραγματικά μια γυναίκα.

Πώς συμπεριφέρεται ένας ερωτευμένος άντρας:

Οι άντρες όταν θέλουν μια γυναίκα θυμούνται. Μπορεί να μην είναι καλός με τις ημερομηνίες, όμως θα δείτε ότι θυμάται μικρές λεπτομέρειες, όπως το αγαπημένο σας χρώμα, πώς σας αρέσει ο καφές ή ποια είδη βιβλίων προτιμάτε.

Δεν περιμένει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα! Σας στέλνει μηνύματα και σας παίρνει τηλέφωνο για να δείτε πως είναι η μέρα σας. Τι κάνετε. Θέλει να είναι μέρος της καθημερινότητάς σας και θέλει να μαθαίνει αν είστε καλα! Το κάνει γιατί το θέλει και όχι γιατί «πρέπει».

Κάνει σχέδια για το μέλλον. Εντάξει, δεν εννοούμε απαραίτητα να σας βλέπει παντρεμένους με δύο παιδιά κι ένα σκύλό αλλά σκέφτεται το επόμενο ταξίδι σας ή τις διακοπές σας το καλοκαίρι. Θέλει να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί!

Είναι εκεί για εσάς. Αν νιώσει οτι δεν είστε καλά είτε έχετε πονοκέφαλο είτε κάτι δεν πάει καλά στη δουλειά είναι εκεί για εσάς. Είναι εκεί για να σας πει οτι όλα θα πάνε καλά. Για να σας δώσει την συμβουλή του ή απλά για να σας ακούσει.

Σας Θαυμάζει. Θέλει να σας κοιτάει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Σας κοιτάζει στα μάτια όταν του μιλάτε και πραγματικά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας!

Γίνεται προστατευτικός. Ο άντρας από αρχαιοτάτων χρόνων βάζει τον εαυτό του μπροστά στον κίνδυνο προκειμένου να προστατεύσει αυτήν που αγαπάει. Προστατεύει το θηλυκό που θέλει, όχι μόνο από σωματική βλάβη, αλλά και από συναισθηματικά τραύματα. Είναι πάντα σε επαγρύπνηση και πάντα σε επιφυλακή και ποτέ δε θα σας αφήσει εκτεθειμένες.