fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελκυστικές και σέξι με την γλώσσα του σώματος!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Με αυτές τις απλές συμβουλές θα "στείλετε" τα σωστά μηνύματα

Τα κρυφά μηνύματα που στέλνει το σώμα σας πολλές φορές είναι πιο σημαντικά και πιο δυνατά ακόμα και απο τιις ίδιες τις λέξεις. Είναι η γλώσσα του σώματος. Το να κατανοήσετε και να εξοικειωθείτε με αυτή τη δεύτερη γλώσσα είναι η πιο σημαντική αλλαγή που μπορείτε να κάνετε τόσο στην επαγγελματική όσο και την ερωτική σας ζωή.

Μαθαίνοντας την γλώσσα του σώματος θα εμπνέετε περισσότερο σεβασμό και εκτίμηση, ενώ παράλληλα θα σας εμπιστεύονται ευκολότερα. Ακόμα και να είστε αγχωμένες μέσα σας, θα φαίνεστε χαλαρές και άνετες.

Τι πρέπει να κάνετε:

Μη σταυρώνετε τα πόδια σας ή τα χέρια σας. Η κλειστή γλώσσα του σώματος δείχνει αμυντική στάση, σα να προστατεύετε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε, όταν κάποιος θυμώνει τι κάνει αμέσως? Επίσης, επειδή τείνουμε να αντιγράφουμε τη γλώσσα του σώματος του συνομιλητή μας, αν εμείς δεν είμαστε χαλαροί, τότε δεν μπορεί να χαλαρώσει και αυτός.

Αποφύγετε να γέρνετε προς τα εμπρός για να μιλήσετε. Κρατήστε απόσταση και μιλήστε δυνατότερα (από το δράφραγμά σας). Αν υπάρχει περιορισμένος χώρος δοκιμάστε να ακουμπήσετε πάνω σε κάτι, αντί να γέρνετε αμήχανα.

Βγάλτε τα χέρια από τις τσέπες σας. Αν πρέπει ντε και καλά να βάλετε τα χέρια σας κάπου δοκιμάστε τις πίσω τσέπες του παντελονιού σας, με τους αντίχειρες προς τα έξω. Έτσι δείχνετε μια ανοιχτή στάση του σώματός.

Εξαλείψτε νευρικά τικ και κακές συνήθειες. Αποφύγετε να αγγίζετε το πρόσωπό σας, να σκαλίζετε της μύτης σας, να τρώτε τα νύχια σας και να κουνάτε νευρικά το πόδι σας. Αποσυντονίζουν το συνομιλητή σας και δείχνουν την αμηχανία σας.

Μιλήστε με τα χέρια σας. Χρησιμοποιείστε τα χέρια σας για να δώσετε περισσότερη έμφαση και πάθος στα λεγόμενά σας. Το να έχετε τα χέρια σας κολλημένα πάνω σας δείχνει αμηχανία. Απλά προσοχή, μην κάνετε χειρονομίες στο πρόσωπο των άλλων – κρατήστε τα χέρια σας λίγο χαμηλότερα από το ύψος του στήθους.

Κρατήστε ψηλά το κεφάλι. Να κοιτάτε ευθεία μπροστά και αποφύγετε να κοιτάτε το πάτωμα.

Το βλέμμα πρέπει να είναι σταθερό. Όταν κάποιος κοιτάει στο άπειρο ή το βλέμμα του «ταξιδεύει», ενώ μιλάτε, τότε βαριέται ή απλά δεν πιστεύει τα λόγια σας. Όπως και να έχει, μάλλον πρέπει να φύγετε!