fbpx

Πώς θα ανάψετε τον σύντροφο σας με τα σωστά sms

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αυτό το sexting θα βάλει φωτιά στην κρεβατοκάμαρα σας

Ας μη γελιόμαστε ακόμα και η καλύτερη σχέση, χρειάζεται λίγη ώθηση, ειδικά στον σεξουαλικό τομέα. Πονηρά sms, σέξι φωτογραφίες, insta- stories με υπονοούμενα είναι μερικά απο αυτά που μας προσφέρει η τεχνολογία στο παιχνίδι της αποπλάνησης.

Αν λοιπόν θέλετε να βάλετε φωτιά στην κρεβατοκάμαρα σας και να τον κάνετε να ανυπομονεί να έρθει σπίτι να σας δει, διαβάστε στη συνέχεια μερικά έξυπνα πρόστυχα μηνύματα που μπορείτε να του στείλετε στο κινητό για να τον τρελάνετε και να τον ανάψετε στο φουλ!

«Σήμερα το πρωί πέρασα από τα μαγαζιά και πήρα καινούργια εσώρουχα… Ανυπομονώ να έρθεις να τα δεις και να τα βγάλεις»

«Καινούργιος κανόνας καθαριότητας. Μόλις μπεις σήμερα, δε βγάζεις μόνο παπούτσια στο σαλόνι, αλλά και ρούχα"

«Έχω μία ιδέα… σήμερα όταν έρθεις σπίτι θα σε κάνω μπάνιο.. και στη συνέχεια θα δούμε πόσο βρώμικος μπορείς να γίνεις»

«Έρχομαι από εκεί… Απλά έχω ένα πρόβλημα… Όλα μου τα εσώρουχα ήταν στα άπλυτα και δεν είχα να φορέσω»

«Δε μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά σήμερα. Σκέφτομαι συνέχεια τι θα σου κάνω το βράδυ όταν σε δω.»

«Απόψε θα είναι μία μεγάλη νύχτα που θα σου μείνει αξέχαστη»

«Απόψε μπορείς να διαλέξεις εσύ τι εσώρουχα να φορέσω».

Πρόσφατες έρευνες μελέτησαν πόσο το sexting μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική ικανοποίηση. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι άνθρωποι με σταθερή ή περιστασιακή σχέση που κάνουν sexting, δηλώνουν πολύ μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση από το σταθερό ή περιστασιακό τους σύντροφο.

Επίσης, βρέθηκε πως εκείνοι που το χρησιμοποιούν για να απιστήσουν αποτελούν πολύ μικρό ποσοστό, καταλήγοντας πως το sexting μπορεί να λειτουργήσει ως ο νέος τρόπος που χρησιμοποιούν τα ζευγάρια για να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους, ανταλλάζοντας φαντασιώσεις, γυμνές εικόνες και «βρώμικη» διάλεκτο.

Το πιο σημαντικό και αυτό που πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας είναι πως το sexting από μόνο του δεν φαίνεται να είναι ούτε ωφέλιμο αλλά ούτε και επιζήμιο, τόσο για τις σχέσεις όσο και για το φλερτ και εξαρτάται από την κρίση και τη χρήση των ανθρώπων, οι οποίοι θα του δώσουν και τις ανάλογες διαστάσεις.