fbpx

Γιατί οι άντρες εξαφανίζονται ξαφνικά;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι πρέπει να κάνετε για να τους κερδίσετε πάλι.

Πρόκειται για ένα θέμα που προβληματίζει πάρα πολλές γυναίκες. Γιατί απομακρύνονται ξαφνικά οι άντρες; Τι συμβαίνει και κόβουν την επικοινωνία; Σταματάει να σας ζητάει σε ραντεβού, δεν σας φέρνει λουλούδια και δεν τηλεφωνεί πια. Μην σας πιάνει πανικός και μην σκέφτεστε αυτόματα το κακό. Ίσως η απομάκρυνση γίνεται από φυσικά αίτια.

Οι άντρες λατρεύουν την οικειότητα και όταν έρθουν κοντά με μια γυναίκα, τη θέλουν ακόμα περισσότερο. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ενώ του αρέσει αυτή η οικειότητα, θέλει τον προσωπικό του χώρο. Ξέρουμε ότι αυτό ακούγεται αντιφατικό, αλλά αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι περισσότεροι άντρες. Είναι ο τρόπος τους για να "αναρρώσουν". Οι άντρες γίνονται απόμακροι ακόμα και στις καλύτερες σχέσεις, αλλά άμα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε μπορείτε να τους κρατήσειτε σωματικά και πνευματικά κοντά σας, ακόμα και την περίοδο "ανάρρωσης".

Οι γυναίκες έχουν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και προσέγγιση όταν καταλαβαίνουν ότι ο άντρας απομακρύνεται από τη σχέση και δυστυχώς λειτουργεί εναντίον τους. Ας δούμε λοιπόν τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε σε αυτή την περίπτωση.

Προσπαθείτε να τον μεταπείσετε: Όταν βρίσκεστε με έναν άντρα που δε νιώθει σίγουρος μαζί σας και προσπαθείτε να τον μεταπείσετε για το αντίθετο, τότε βάζετε τον εαυτό σας και τη σχέση σας σε κίνδυνο. Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθείτε να τον κάνετε να πάρει μια απόφαση που δε βασίζεται ούτε στα θέλω, ούτε στις ανάγκες του. Αυτό που πραγματικά θέλετε είναι ένας άντρας που είναι πλήρως αφοσιωμένος στο να είναι μαζί σας, σε σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο επειδή το νιώθει και το θέλει αυτός και όχι επειδή του το επιβάλετε εσείς.

Μοιράζεστε υπερβολικά τα συναισθήματά σας: Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως αν μοιραστούν τα συναισθήματά τους με έναν άντρα, τότε θα το κάνει και ο ίδιος με τη σειρά του. Δυστυχώς όμως δε λειτουργούν έτσι τα πράγματα για έναν άντρα. Μπορείτε να το κάνετε άφοβα, αλλά μην περιμένετε την ίδια ανταπόκριση από εκείνον, γιατί πολύ απλά θα ενοχληθείτε και θα στεναχωρεθείτε. Όταν ένας άντρας απομακρύνεται, είναι σημάδι ότι περνάει μια δύσκολη συναισθηματική κατάσταση και χρειάζεται να φορτίσει τις μπαταρίες του. Θα επιστρέψει μόλις είναι έτοιμος να μοιραστεί τα συναισθήματά του. Αυτό πρέπει να γίνει στο χρόνο του, καθώς αν προσπαθήσετε να του το βγάλετε με το ζόρι, θα αποτύχετε.

Έχετε εξωπραγματικές απαιτήσεις: Οι περισσότερες γυναίκες τείνουν να πιστεύουν ότι αν η σχέση τους με έναν άντρα πάει καλά, τότε θα προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο, ακόμα και αν δεν έχει γίνει καμία συζήτηση επί τούτου. Κάπου εδώ ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί. Ξαφνικά ο άντρας θα αλλάξει συνήθειες και θα απομακρυνθεί, ενώ εσείς θα αναρωτιέστε τι συνέβη. Η απάντηση είναι πως σε αυτή την περίπτωση έχετε δημιουργήσει μόνες σας εξωπραγματικές απαιτήσεις για τη σχέση σας, χωρίς να έχετε συμπεριλάβει τον άντρα. Σε αυτή την περίπτωση, αυτός δεν μπορεί να ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι προσποιείστε πως δεν τρέχει τίποτα, προσπαθείτε να τον "τυλίξετε" και στο τέλος απογοητεύεστε όταν αυτός φεύγει.

Αυτό που έχε σημασία ωστόσο είναι πως θα καταφέρετε να τον κάνετε να γυρίσει.

Να είστε ξεκάθαρες σε αυτά που λέτε:Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε και να το συζητάτε με τον σύντροφο σας. Είναι εξίσου σημαντικό να αναφέρετε συμπεριφορές που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι άντρες θέλουν να ξέρετε τι θέλετε από τη σχέση σας και να το εκφράζετε με τρόπο που δείχνει ότι δεν είσαι προσκολλημένες σε αυτή και ξέρετε πως να του πείτε με τρόπο να μαζευτεί αν κάτι δεν σας αρέσει. Χρειάζεται συγκεκριμένος τρόπος!

Δώστε χώρο στη σχέση σας: Αυτό είναι σημείο κλειδί που θα κάνει τον άντρα σας να επιστρέψει χωρίς δεύτερη σκέψη. Για αρχή, θα πρέπει να γίνετε ευάλωτες και ανοιχτές. Για να πάρετε την αγάπη από έναν άντρα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, έτσι ώστε να του επιτρέψετε να κάνει ένα βήμα μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διώξετε την ανάγκη να τα έχετε όλα υπό το δικό σας έλεγχο και να του δώσετε την ευκαιρία να πάρει τις πρωτοβουλίες που θέλει έτσι ώστε να σας τηλεφωνήσει ξανά, να κάνει σχέδια μαζί σας και εν τέλει να επιστρέψει στη σχέση σας.