fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4 σοφές συμβουλές για να μην μπορεί να σας αντισταθεί.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση με τον κατάλληλο άντρα.

Απο τα πιό σημαντικά πράγματα που συναρπάζει (και όχι μόνο τους άντρες) είναι η θετική συναισθηματική ενέργεια. Μπορεί να μην είστε και η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, ή πιο δημοφιλής αλλά να έχετε αυτό το κάτι που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητο. Αυτό το κάτι μπορείτε να το αποκτήσετε και εσείς και να αλλάξετε τον τρόπο που σας βλέπουν και ανταποκρίνονται οι άντρες, ακολουθώντας τους παρακάτω κανόνες:

Να είστε θετικός άνθρωπος: Όταν είστε διασκεδαστικές και προσφέρετε θετικές σκέψεις και συναισθήματα στις καταστάσεις, δημιουργείτε στον άντρα εμπειρίες που θέλει να ζήσει ξανά και ξανά. Αν γκρινιάζετε για μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες (όπως το φαγητό, η θερμοκρασία και τα σκουπίδια γύρω σας), του χαλάτε τη διάθεση με αποτέλεσμα να χάσει το ενδιαφέρον του. Αν, από την άλλη, μπορείτε να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε δημιουργώντας μια σχέση βασισμένη σε θετικές εμπειρίες. Αυτός είναι και ο γρηγορότερος τρόπος να τον κάνετε να συνδεθεί μαζί σας και να σας θέλει περισσότερο στη ζωή του.

Πήγαινε με τα νερά του...τις περισσότερες φορές. Παίξτε το έξυπνά. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός να μπορείτε να είστε ευέλικτες και να ακολουθείτε τις καταστάσεις. Αυτό κάνει έναν άντρα να αισθάνεται ότι μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένες. Όσο πιο ευτυχισμένη σας κάνει, τόσο πιο καλά νιώθετε με τον εαυτό σας. Είναι το σύνδρομο του ήρωα! Οι άντρες, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν απαιτητική καριέρα, δεν θέλουν περισσότερη πίεση από αυτή που ήδη έχουν. Έτσι, θέλουν να επιστρέφουν σπίτι σε μια γυναίκα που είναι ευέλικτη και όχι πιεστική. Επιπλέον, σέβονται μια γυναίκα που θέτει τα όριά της και μιλάει ανοιχτά για ό,τι την ενοχλεί. Δεν θέλειτε να γίνετε χαλί να σας πατάνε, ούτε να επιζητάτε συνεχώς επιβεβαίωση. Θα πρέπει να γίνετε μια διασκεδαστική, ευχάριστη, συναρπαστική κοπέλα, γεμάτη αυτοπεποίθηση που ξέρει τι θέλει και δε φοβάται να το μοιραστεί με τον άντρα της.

Να έχετε πληθώρα επιλογών: Οι συναρπαστικές γυναίκες έχουν πληθώρα επιλογών, ενδιαφερόντων και χόμπι που τις κάνουν ευτυχισμένες. Ποτέ μα ποτέ δε βασίζουν την ευτυχία τους σε έναν άντρα, στις πράξεις ή τα λεγόμενά του. Δημιουργούν μόνες τους την ευτυχία και έτσι ο άντρας που είναι μαζί τους το κάνει επειδή το ΘΕΛΕΙ και όχι επειδή νιώθει υποχρεωμένος.

Μην πιέζετε τις καταστάσεις: Οι γυναίκες που ξέρουν προτιμούν έναν άντρα που κάνει αυτό που θέλει και νιώθει. Δεν προσπαθούν να τον χειριστούν, ούτε να τον οδηγήσουν εκεί που θέλουν. Τουλάχιστον αν το κάνουν , το κάνουν με τρόπο που δεν γίνεται αντιληπτός από αυτόν! Αν ένας άντρας νιώσει πως πιέζεται για να κάνει κάτι που δεν θέλει, να είστε σίγουρες ότι σιγά-σιγά θα απομακρυνθεί. Θα νιώσει ότι δεν τον σέβεστε και ότι χάνει την ελευθερία του. Δεν θα σας το πει, αλλά θα απομακρυνθεί από κοντά σας για να μην αναγκάζεται να κάνει πράγματα που δεν θέλει. Αντί λοιπόν να τον πιέζετε δείξτε του να καταλάβει πόσο ευτυχισμένες σας κάνει με τις πράξεις του. Θα νιώσει ότι τον εμπιστεύεστε και θα θέλει να σας ικανοποιήσει με τη σειρά του.