fbpx

Τι είναι η συναισθηματική έλξη που κρατάει τον άντρα ερωτευμένο;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι να κάνετε για να την κρατήσετε ζωντανή;

Η συναισθηματική έλξη είναι αυτό που κάνει έναν άντρα να ανοιχτεί, να μοιραστεί τα συναισθήματά του και να επικοινωνήσει σε βαθύτερο επίπεδο με μια γυναίκα. Είναι αυτό που τους δένει σε βάθος χρόνου. Όταν ένας άντρας λέει ότι δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί σου στην πραγματικότητα εννοεί ότι έχασε τη συναισθηματική έλξη που ένιωθε για εσένα και δεν ξέρει τι να κάνει πλέον.

Από τη μεριά σου, μπορείς είτε να πας ενάντια στην πραγματικότητα, ή να αποδεχτείς την κατάσταση και να επιλέξεις τι θέλεις να κάνεις γι' αυτό (κάτι που βάζει τη ζωή σου σε θετική τροχιά). Τι μπορείς να κάνεις αν νιώθεις πως χάνεις την επικοινωνία με έναν άντρα ή σου είπε πως δε νιώθει πια ερωτευμένος; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις ζωντανή τη συναισθηματική έλξη

Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και του άντρα σου και δείξ' του να καταλάβει πόσο τον εκτιμάς. Πολύ συχνά, ο θυμός και η πικρία για κάποιες καταστάσεις θα περιορίσουν την οπτική σου γωνία και θα σε εμποδίσουν να δεις τα θετικά της κατάστασης. Τι είναι αυτό που σας κρατάει ενωμένους; Αφιέρωσε όλη σου την ενέργεια και την εκτίμηση σε αυτό! Παρόλο που μπορεί να σου φαίνεται απλό, να ξέρεις πως είναι και άκρως θαυματουργό! Όταν αφιερώνεις την προσοχή, τις σκέψεις σου και την ενέργειά σου στα θετικά της σχέσης σου θα το μεταδόσεις και στον άντρα σου. Θα έχεις την προσοχή του και θα τον εμπνεύσεις να είναι παρόν στη σχέση σας. Οι σκέψεις σου έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν συναισθήματα και αυτά τα συναισθήματα με τη σειρά τους εμπνέουν τον άντρα σου να επικοινωνήσει ξανά μαζί σου ή να απομακρυνθεί εντελώς.

Δώσε λίγο χώρο στη σχέση σου. Όταν κάποιος ζητάει ή δημιουργεί απόσταση μεταξύ σας, τότε έχεις δύο επιλογές. Μπορείς να αντισταθείς και να αγκιστρωθείς πάνω του ή μπορείς να δώσεις χώρο και ταυτόχρονα να δημιουργήσεις και για τον εαυτό σου. Όταν το κάνεις αυτό να περιμένεις κάτι μαγικό. Πρώτ' απ' όλα, θα νιώσεις ενδυναμωμένη από τη συγκεκριμένη κατάσταση, καθώς δεν άφησες να σε κυριεύσουν τα αισθήματά σου. Δεύτερον, οι άντρες συχνά αμφιταλαντεύονται και έχουν αμφιβολίες και φοβίες για τον εαυτό τους όταν τους δίνεται χώρος.

Δημιούργησε την ερωτική έλξη και κάνε την επανασύνδεση. Αν η σχέση σου έχει φτάσει σε ένα τέλμα, αλλά κάποτε ήσασταν πολύ δεμένοι, τότε σου έχω καλά νέα. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε ακόμα όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζονται για να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Μπορείς να τον εμπνεύσεις να αισθανθεί όλα εκείνα που ένιωθε στην αρχή. Και να πως: Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή για τη σχέση σου εισάγοντας νέες και απρόβλεπτες καταστάσεις στη ζωή σας.

Και μην ξεχνάς ποτέ οτι όσο πιο βαθιά κατανοεί κάποιος τα συναισθήματα ενός ατόμου, τόσο μεγαλύτερη έλξη και οικειότητα νιώθει γι’ αυτό το πρόσωπο.







Διαβάστε ακόμα