fbpx

Πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε πριν κάνετε σέξ;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι θα πρέπει να κάνετε πριν βρεθείτε για πρώτη φορά στο κρεβάτι μαζί του

Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε τα κατάλληλα αισθήματα σε έναν άντρα - συναισθήματα που δεν έχουν να κάνουν με το σεξ. Αν ένας άντρας έχει έντονα αισθήματα που τον κάνουν να νιώθει ότι επικοινωνεί σωματικά και συναισθηματικά με μια γυναίκα, τότε μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο σύντροφο και εραστή.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε σεξ

Ένας άντρας δεν πρόκειται να σας ερωτευτεί επειδή απλά και μόνο κοιμηθήκατε μαζί του. Πρέπει να διώξετε την πεποίθηση πως αν κάνετε σεξ μαζί του θα τον κερδίσετε και θα μείνετε για πάντα μαζί.

Υπάρχει ενός άλλους είδους έλξη που ονομάζεται συναισθηματική έλξη και διαφέρει από την ερωτική. Όταν ένας άντρας αισθάνεται συναισθηματική έλξη μαζί σας, τότε θα μπορεί να επικοινωνεί πνευματικά σε βαθύτερο επίπεδο.

Ένας άντρας χρειάζεται μια φανταστική εμπειρία με μια γυναίκα και όταν δεν το νιώθει απλά χάνει το ενδιαφέρον του και προχωρά.

Μην κάνετε σεξ απο το πρώτο ραντεβού. Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλές περιπτώσεις ζευγαριών που βρέθηκαν ερωτικά απο την πρώτη συνάντηση και κατέληξαν σε γάμο, ωστόσο αυτό δεν είναι ο κανόνας. "Ψήστε" τον, καταβάθος του αρέσει.

Κάντε sexting πριν το την "μεγάλη" νύχτα, δεν υπάρχει πιο καυτός τρόπος να μπείτε σε ερωτική διάθεση.

Τακτοποιήηστε τις υποχρεώσεις σας. Το να μπείτε σε μια πιο σέξι διάθεση μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο όταν είστε αγχωμένες κι έχετε εκκρεμότητες στην λίστα της ημέρας σας Το 24ωρο που προηγείται της μεγάλης νύχτας έχετε αρκετό χρόνο τον οποίο και θα σας συμβούλευαμε να διαθέσετε στο να τελειώσετε με ό,τι έχετε να κάνετε από θέμα δουλειάς ή προθεσμίες που κοντεύουν και πρέπει να προλάβετε.

Φροντίστε να διαλέξετε τα σύνολα και τα εσώρουχα που θα εντυπωσιάσουν και θα σας κάνουν να μείνετε αξέχαστες. Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι!

Αυτό που πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας είναι οτι όταν ένας άντρας κάνει σεξ με μια γυναίκα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι σκέφτεται αν θέλει ή όχι σχέση μαζί της στο μέλλον. Με άλλα λόγια, ένας άντρας δεν πρόκειται ποτέ να δει τι αξίζετε μόνο και μόνο επειδή κοιμηθήκατε μαζί. Η ερωτική έλξη που νιώθει ένας άντρας για μια γυναίκα και η προσπάθειά του να συνευρεθεί μαζί της δεν έχει καμία σχέση με τη συναισθηματική σύνδεση που τον κάνει να θέλει κι άλλο. Και δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια!