fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς θα γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο σύμφωνα με το ζώδιο του συντρόφου σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μάθετε για να μην κάνετε λάθος σχέδια

Την συγκεκριμένη μέρα την γιορτάζουν κάποιοι σε όλο της το μεγαλείο ενω κάποιοι αλλοι απλά σφυρίζουν αδιάφορα. Άλλωστε πρόκειται για μια εμπορική γιορτή που μας καλεί να καταναλώσουμε για αλλη μια φορά. Αν βέβαια θέλετε διακαώς να γιορτάσετε τον έρωτα με το ταίρι σας τότε διαβάστε πως γιορτάζουν συνήθως την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με το ζώδιό τους. Για να ξέρετε τι να περιμένετε.

Κριός: Επιλέγει πιο αισθησιακούς τρόπους όπως ένα απολαυστικό μασάζ σε ενα spa, ή ένα γεύμα σε μπαρ ρεστοραν για να καταλήξει πιο γρήγορα στο σεξ που τόσο επιθυμεί. Αλλωστε δεν πιστεύει στον Αγιο Βαλεντίνο και βαριέται τη όλη διαδικασία.

Ταύρος: Ο κλασικός ερωτευμένος που γιορτάζει με μεγαλειώδη δείπνα, κάνει δώρα, κλείνει τα καλύτερα τραπέζια προκειμένου να απολαύσει την γιορτή του έρωτα ως γνήσιο τέκνο της Αφροδίτης.

Δίδιμοι: Τους αρέσει το privacy σε ότι και αν επιλέξουν να κάνουν. Ωστόσο ο Δίδυμος θέλει να γιορτάζει καθημερινά, χαρούμενα και διασκεδαστικά και όχι με ανόητους ρομαντισμούς και δωράκια. Του αρέσει να έχει αρκετές διαφορετικές Βαλεντίνες και δύσκολα θα μπεί σε καλούπι.

Καρκίνος: Ο ρομαντικός καρκίνος κρατάει όλες τις αναμνήσεις στο κινητό/ κάρτες/ δώρα/ κορδέλες/ ρομαντικά γεύματα υπο το φως των κεριών και ζει για τον έρωτα. Γιατι ποτέ δεν είναι μόνος!

Λέων: Με γενναιοδωρία και στυλ, με άφθονο φαγητό και ποτό σε ένα πολυτελές ρεστοράν προσφέροντας ακριβά δώρα και γενναίες υποσχέσεις.

Παρθένος: Αν και δεν πολυθέλει να γιορτάσει, όταν το κάνει θα το κάνει με glamorous τρόπο. Στο τέλος όμως θα γκρινιάξει για τον λογαριασμό!

Ζυγός: Θα επιλέξει ένα ήσυχο μέρος χωρίς όμως να του λείπει το πάθος και η ένταση. Θα τα οργανώσει όλα τέλεια, θα φτιάξει ατμόσφαιρα, θα βάλει το πιο αισθησιακό άρωμα και θα το ζήσει στο έπακρο.

Σκορπιός: Ο έρωτας έχει βάθος, ουσία, σάρκα και ψυχή!

Τοξότης: Η περιπέτεια είναι στο αίμα του και όταν είναι σε ρομαντικό mood παίρνει ρίσκα και κάνει εκπλήξεις.

Αιγοκερώς: Αγαπάει τα ήσυχα δείπνα και είναι νυχτερινός τύπος και παθιασμένος εραστής. Αν σας προτείνει μια νυχτερινή βόλτα με θέα την θάλασσα μη σας ξενίσει.

Υδροχόος: Ο ποιητής του ζωδιακού δεν είναι και τόσο ρομαντικός ωστόσο του αρέσει η κοινωνική ζωή και τα κοσμικά μέρη.

Ψάρια: Φροντίδα και θαλπωρή είναι αυτό που επιθυμεί. Μια επίσκεψη σε spa για χαλαρωτικό μασάζ για δύο είναι το ιδανικό γι'αυτούς.