fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς θα κερδίσετε τον "Κύριο Τέλειο"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και όμως υπάρχουν ακόμα κάποιοι αδέσμευτοι άντρες που είναι συνειδητοποιημένοι, ώριμοι και έτοιμοι να μπουν σε μια σχέση αρκεί να βρούν την σωστή συμπεριφορά σε μια γυναίκα!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν βρίσκεται τον ιδανικό σύντροφο; Γιατί οι φίλες σας δεν δυσκολεύνται να βρούν κάποιον και να κάνουν σχέση ενω εσείς παραμένετε μόνες; Έχετε ποτέ σκεφτεί αν είστε η ιδανική γυναίκα για κάποιον ο οποίος θεωρείται καλή περίπτωση; Με απλά λόγια είστε και εσείς κελεποπούρι για κάποιον που είναι περιζήτητος;

Κακά τα ψέματα ένας αξιόλογος άντρας που είναι αδέσμευτος, συνειδητοποιημένος και ώριμος, θέλει μια γυναίκα που είναι ανοιχτή, εξελιγμένη και έτοιμη να δώσει και να δεχτεί αγάπη.

Αν εσείς ωστόσο είστε εγκλωβισμένες στις φοβίες σας, τότε δεν πρόκειται να σας ερωτευτεί, ούτε να συνδεθεί πνευματικά μαζί σας. Η καλύτερη στιγμή για να συνειδητοποιήσετε πως να γίνεται μια σπουδαία σύντροφος ΔΕΝ είναι όταν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, η οποία βάλλεται από τις φοβίες του παρελθόντος σας.

Ο "Κύριος Τέλειος" πιστέψτε μας ψάχνει αντίστοιχα μια "Κυρία Τέλεια" σαν κι αυτόν. Γι αυτό πρέπει να αλλάξετε στάση και συμπεριφορά όταν διαπιστώσετε οτι δεν έλκεται τον ιδανικό σύντροφο που θέλετε διακαώς.Αλλάξτε και ο άνδρας που σας ενδιαφέρει θα παρατηρήσει την αλλαγή και θα έρθει αμέσως πιο κοντά σας.

Έχετε αναλογιστεί οτι τις περισσότερες φορές το μόνο πράγμα που στέκεται εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή είναι ο ιδιος σας ο εαυτός; Κυρίως ο παλιός, κακός ευατός σας που παραμένει προσκολλημένος σε συμπεριφορές και επαναλαμβάνει τα λάθη του παρελθόντος.

Όλοι έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε. Έτσι λοιπόν για να προσεγγίσετε έναν σπουδαίο και ελκυστικό άντρα ο οποίος θα θελήσει να κάνει σχέση μαζί σας θα πρέπει να δει μια απαστράπτουσα γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση που δεν έχει κανένα εμπόδιο στο δρόμο της. Να είναι έτοιμη να ανοιχτεί, να αγαπήσει, να αγαπηθεί και να εξερευνήσει κάθε περιπέτεια που θα βρεθεί στο δρόμο της. Κανείς δεν θέλει μια γυναίκα που ανησυχεί για κάθε της κίνηση και δεν είναι σίγουρη για τον ευατό της.

Ο "Κυριος Τέλειος" για την κάθε μια γυναίκα είναι διαφρετικός και είναι "εκεί έξω" αρκεί να συνειδητοποιήσετε οτι για να τον κατακτήσετε πρέπει και εσείς να γίνεται μια "τέλεια" περίπτωση γι'αυτόν.