fbpx

Γιατί οι σύγχρονες 40αρες είναι ωραιότερες και πιο επιθυμητές απο τις 20αρες;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια πραγματικότητα που την βλέπουμε όλο και πιο συχνά.

Η δεκαετία των 40 είναι για τις σύγχρονες γυναίκες οι καλύτερη δεκαετία της ζωής τους. Οι λόγοι πολλοί και σημαντικοί. Οι γνώσεις και τα παθήματα των 30 τις κάνουν πιο ελεύθερες, πιο έμπειρες χωρίς φοβίες και ανησυχίες. Επιπλέον βγάζουν περισσότερα χρήματα αρα είναι αυτόνομες και πιο δυνατές. Η ερωτική τους εμπειρία είναι τέτοια έτσι ωστε τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και με γνώση όλες τις καταστάσεις. Επιπλέον έχουν αποκτήσει αυτογνωσία, διαθέτουν αυτοπεποίθηση και γνώση στοιχεία που συμβάλλουν σε μια ολοκληρωμενη προσωπικότητα που εκπέμπει σιγουρια και γοητεία.

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει οτι σημερινές 40άρες δε μοιάζουν καθόλου με τις αντίστοιχε 40αρες μερικές δεκαετίες παλαιότερα. Ο χρόνος μοιάζει να κυλάει πολύ διαφορετικά και οι γυναίκες που έχουν "κλείσει" τα σαράντα θυμίζουν πολύ περισσότερο 20άρες ( άντε 25αρες ) παρά έναν άνθρωπο που έχει συμπληρώσει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του.

Που οφείλεται αυτό; Γιατί οι άντρες ξετρελαίνονται μαζί τους και ποιά είναι τα μυστικά γι'αυτή την παρατεταμένη νεότητα;

Έχουν αποκτήσει στυλ.

Οι σημερινές 40άρες επιλέγουν σύνολα που τονίζουν την θηλυκότητα τους, ξέρουν τι να φορέσουν για να αναδείξουν τις καμπύλες τους και δεν ενδιαφέρονται για το αν αυτό που θα φορέσουν είναι αποδεκτό από την κοινωνία και τους αλλους.

Έχουν ξαπλώσει στο χειρυργικο κρεβάτι

Και σίγουρα όχι μόνο μια φορά. Εκμεταλλεύονται στο έπακρο, χωρίς καμία απολύτως ενοχή, την εξέλιξη της κοσμετολογίας και, φυσικά, της πλαστικής χειρουργικής. Οι περισσότερες διαθέτουν άψογο στήθος, φρέσκο πρόσωπο και οι ρυτίδες πάνε...περίπατο!

Προσέχουν την υγεία τους.

Είναι πολύ υπεύθυνες και τυπικές με τις ετήσιες εξετάσεις που πρέπει να κάνουν.

Είναι πιο ενημερωμένες.

Με τη βοήθεια του ίντερνετ, είναι σε θέση να μάθουν όλα αυτά που αφορούν τις γυναίκες, υγεία, ομορφιά, καλλυντικά, γυμναστική.

Κάνουν γυμναστική

Γυμνάζονται τακτικά και απολαμβάνουν τα οφέλη ενος καλλίγραμου σώματος. Δοκιμαζουν νέα είδη γυμναστικής και προσέχουν την διατροφή τους υιοεθετώντας υγιεινές συνήθειες.

Είναι experts στο φλερτ.

Διαθέτουν την εμπειρια και ξέρουν πως να σαγηνεύσουν έναν άντρα, πως να γοητεύσουν έναν συνομιλητή, πως να αντιμετωπίσουν το φλερτ απο έναν πολυ νεότερο τους. Plus bonus και η σεξουαλική εμπειρία τους αλλά και το γεγονός οτι στα 40 έχουν περισσότερη όρεξη για σεξ!







Διαβάστε ακόμα