fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπαρέτες με πέρλες, ένα trend που θα μας απασχολήσει το καλοκαίρι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η οδηγία απο τις διεθνείς πασαρέλες λέει "οσο πιο μεγάλες τόσο πιο trendy".

Οι μπαρέτες των παιδικών μας χρόνων φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν αυτό το καλοκαίρι καθώς έχουν κάνει ήδη δυνατό come back. Ωστόσο όλες οι infuencers και οι instagram star στολίζουν τα κεφάλια τους με ογκώδη hair clips με πέρλες, "ποστάρουν" και κερδίζουν χιλιάδες likes!

Οι σχεδιαστές ήταν ξεκάθαροι στο μήνυμα που έστειλαν απο τις πασαρέλες: Τα μαλλιά είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για το 2019! Τα αξεσουάρ τα οποία δεν είναι καθόλου διακριτικά τόσο για την άνοιξη όσο και για τον ερχόμενο χειμώνα είναι μεγάλα, έχουν logos, έντονα χρώματα και πέρλες! Οι αγαπημένες πέρλες σε μια πιο girly εκδοχή με τις μπαρέτες να είναι οι πρωταγωνίστριες για την νέας σεζόν.

Αυτό το hair accessory που κάνει θραύση στα μικρά κορίτσια ήρθε η ώρα να γίνει το Must Have του φετινού καλοκαιριού. Τα ογκώδη hair clips τα φοράμε συνήθως στο πλάι των μαλλιών μας και μπορούμε να βάλουμε και απο τις δύο πλευρές του κεφαλιού. Εντυπωσιακές μεν όχι και τόσο κομψές θα λέγαμε για τις μεγάλες μπαρέτες που έχουν ωστόσο κατακλύσει το διαδίκτυο.