fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς να αποτρέψετε το bachelor party του συντρόφου σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δύσκολο να συμβεί ωστόσο μπορείτε να αποφύγετε τα έκτροπα που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικά για τον γάμο σας.

Αγχώνεστε για το μπάτσελορ πάρτυ του συντρόφου σας; Φοβάστε πως θα το παρακάνει με τους φίλους του και την ημέρα του γάμου θα είναι χάλια; Έχετε στρές οτι μπορεί να συμβει κάτι που να καταστρέψει τον γάμο σας;

Είναι ένα ξενόφερτο έθιμο μεν, το οποίο τηρείται ευλαβικά δε. Τουλάχιστον, από τα πλείστα ζευγάρια, καθώς υπάρχουν και αυτά που θεωρούν περιττό να διοργανωθεί προς τιμήν τους ένα bachelor παρά την επιμονή των φίλων τους.

Συνήθως διοργανώνεται μια εβδομάδα πριν τον γάμο, αν και στο εξωτερικό προτιμάται η προηγούμενη μέρα. Τα περισσότερα ζευγάρια, όμως, δικαιολογημένα δεν επιθυμούν να ξενυχτήσουν πριν τη μεγάλη μέρα, αφού θέλουν να είναι φρέσκοι και ξεκούραστοι. Τη διοργάνωση αναλαμβάνει ο κουμπάρος και οι κολλητοί.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς είναι πολύ δύσκολο να αποτρέψετε το bachelor party του συντρόφου σας και η η αλήθεια είναι οτι το αντρικό μπάτσελορ είναι κάτι που κάθε μέλλουσα νύφη τρέμει, όσο cool και άνετη κι αν θέλει να το παίξει. Αυτό που την αγχώνει περισσότερο είναι αν ο αγαπημένος της το επόμενο πρωί θα είναι καλά και πόσο αυτό θα επηρεάσει την παρουσία του στον γάμο. Καμία γυναίκα δεν θέλει να θυμάται το hangover του άντρα της εκείνη την ημέρα.

Δεν πρέπει να σας πιάνει ανασφάλεια και ζήλεια καθώς... δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα. Το ξέρουμε οτι έχετε "φρικάρει" που θα πάει μεθυσμένος σε στριπτιτζάδικο αλλά προς θεού μην του το απαγορεύσετε! Δεν θα κερδίσετε τίποτα. Οι περισσότρες γυναίκες τρέμουν και μόνο στην ιδέα ενός bachelor, είτε γιατί έχουν ακούσει πολλές ιστορίες -συνήθως παραφουσκωμένες- από φίλους φίλων, είτε επειδή έχουν δει την ταινία Hangover και φοβούνται μήπως ο σύντροφός τους, με το δικαιολογητικό ότι είναι η τελευταία του μέρα ως εργένης, παρεκτραπεί, επηρεασμένος και από τους φίλους του.

Τι μπορείτε να κάνετε:

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν για να διατηρήσετε και την αξιοπρέπεια σας είναι να βρείτε έναν άντρα της εμπιστοσύνης σας από τον φιλικό κύκλο του άντρα σας, ο οποίος φυσικά θα βρίσκεται στο μπάτσελορ, και να του μιλήσετε για τις ανησυχίες σας, δίνοντάς του μάλιστα και κάποιες βασικές οδηγίες ώστε ο γαμπρός να μην είναι ένα ράκος. Μην γίνετε πιεστικές, ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται είναι μια ψύχραιμη και χαλαρή κουβέντα ώστε ο φίλος σας να πιάσει το νόημα. Μην ξεχνάτε, κι αυτός άντρας είναι και σιχαίνεται την γκρίνια όπως όλοι.