fbpx

Τι μήνυμα πρέπει να στείλετε για να επανασυνδεθείτε μαζί του

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σταματήστε να τον βομβαρδίζετε με άσχετα μηνύματα!

Ο χωρισμός απο τον σύντροφο σας πονάει και οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές. Τον σκέφτεστε απο το πρώτο λεπτό που ξυπνάτε μέχρι την ώρα που πάτε για ύπνο.

Καταρχήν, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βομβαρδίζετε τον πρώην σας με μηνύματα. Ξέρουμε οτι θέλετε να το κάνετε όμως πρέπει να αντισταθείτε στον πειρασμό. Να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε το μυαλό σας από τις σκέψεις και τα συναισθήματα που το κατακλύζουν.

Αν το έχετε ήδη κάνει σταματήστε να του στέλνετε 15 μηνύματα μέσα στη μέρα. Επιπλέον δεν πρέπει να στείλετε μηνύματα στα οποία του λέτε πως νιώθετε, πως σκέφτεστε για να τον συγκινήσετε, να τον γλυκάνετε. Αυτά τα μηνύματα δεν θα σας βοηθήσουν στην επανασύνδεση με τον πρώην σας.

Τα μηνύματα που δεν πρέπει να στείλετε στον πρώην σας:

«Μου λείπεις»

«Σε αγαπάω»

«Νιώθω τόσο μόνος χωρίς εσένα»

«Σε σκέφτομαι»

"Σε παρακαλώ γύρνα πίσω»

«Σου υπόσχομαι ότι όλα θα αλλάξουν, μόνο γύρνα πίσω»

Μην του ζητάτε να σας συγχωρέσει καθώς αυτό κρύβει μεγάλη ανασφάλεια. Δεν πρέπει ο πρώην σας να διαπιστώσει οτι είστε σε πανικό, απελπισία και οτι τον έχετε ανάγκη. Κανένας δεν γυρίζει πίσω στον πρώην του από λύπηση. Να είστε σίγουρες οτι αυτή η συμπεριφορά θα τον διώξει πιο μακριά. Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε να συμβεί. Δεν θα πρέπει να δείξετε πόσο πολύ τον χρειάζεστε. Αντίθετα ο δρόμος για την επανασύνδεση περνάει από το να δείξετε πόσο πραγματικά άνετες είστε με όλο αυτό. Πρέπει να δεί οτι δεν έχετε πέσει να πεθάνετε και οτι συνεχίζετε την ζωή σας κανονικά μετά τον χωρισμό.

Τα μηνύματα που πρέπει να στείλετε

"Γεια, τι γίνεται; Άκουγα ραδιόφωνο και μόλις έμαθα ότι το αγαπημένο σου συγκρότημα έρχεται στην πόλη για συναυλία. Ξέρω πόσο πολύ το λατρεύεις και σκέφτηκα να σου το πω"

"Σκεφτόμουν πόσο όμορφα περάσαμε τότε στις διακοπές που είχαμε πάει στο (τάδε) μέρος. Ελπίζω να είσαι καλά και να περνάς όμορφα"

"Ποτέ δεν σε ευχαρίστησα για το πόσο καλός σύντροφος και φίλος ήσουν για μένα. Έστω κι αργά, σκέφτηκα ότι άξιζε να το ξέρεις".

'Γεια! Μήπως θυμάσαι πως έλεγαν το μαγαζί που πήγαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου πέρσι; Ήθελα να το προτείνω σε ένα φίλο και έχω φάει σκάλωμα με το πώς λέγεται. Ευχαριστώ"

"Γεια! Ξέρω ότι λατρεύεις το τζιν οπότε είπα να σου προτείνω μία καινούρια μάρκα που δοκίμασα χθες το βράδυ και ξετρελάθηκα. Λέγεται (τάδε). Δοκίμασέ το οπωσδήποτε"