fbpx

Πώς θα γίνετε πλούσιες;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πώς θα καταφέρετε να ζείτε μια άνετη ζωή στο άμεσο μέλλον.

Το ζητούμενο είναι να καταφέρετε να κάνετε μια δουλειά η οποία θα σας αποφέρει καλά χρήματα για να μπορέσετε να ζήσετε μια άνετη και σχετικά πολυτελή ζωή σε 10 χρόνια. Με ή χωρίς δουλειά, η αναζήτηση για ένα καλύτερο μέλλον δε σταματά ποτέ. Και μη πάει το μυαλό σας οτι ο πλούτος συνεπάγεται πάντα έναν πλούσιο σύζυγο ή μια ζωή γεμάτη στερήσεις. Το κλειδί για να γίνετε πλούσιοι σε 10 χρόνια είναι να αρχίσετε από σήμερα κιόλας να κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο.

Υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα τα οποία θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου. Ακολουθήστε τα ευλαβικά και τα λέμε ξανά σε 10 χρόνια.

Ζήστε λιτά.
Μειώστε τις δαπάνες σας και ζήστε με τα μισά χρήματα από όσα βγάζετε. Αποταμιεύστε και επενδύστε τα υπόλοιπα. Χρησιμοποιήστε το ίδιο αυτοκίνητο για 5-10 χρόνια. Αγοράστε ή νοικιάστε ένα απλό και μικρό σπίτι για να ζήσετε.

Μετριάστε το σουπερμάρκετ. Η λίστα και το μικρό καλάθι – και ουχί καρότσι- που δεκαετίες ολόκληρες είναι φίλοι των Ευρωπαίων πρέπει να γίνουν και δικοί σας. Η λίστα με τα απαραίτητα ψώνια καταγράφεται με φειδώ ενώ στο ψυγείο και στα ντουλάπια υπάρχουν λίγα αλλά πάντα φρέσκα υλικά. Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα θα γλιτώσετε.

Κόψτε τις πανάκριβες συνδρομές στα γυμναστήρια και ξεκινήστε περπάτημα και γυμναστική απο το διαδίκτυο.

Η ολική επαναφορά του περίφημου τραπεζιού της Κυριακής είναι γεγονός και η σύσφιξη των οικογενειακών σχέσεων επίσης. (Αφήστε που φεύγετε και με ταπεράκι.)

Ανοίξτε ένα προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό: κάθε γυναίκα πρέπει να έχει έστω και λίγα για αρχή δικά της χρήματα.

Βάλτε ένα όριο στα χρήματα που ξοδεύετε εβδομαδιαία: κάθε εβδομάδα φροντίστε να βάλετε ένα ανώτατο όριο στα χρήματα που ξοδεύετε το οποίο φροντίστε να μην υπερβαίνετε. Κάντε μια ημερήσια καταγραφή των εξόδων που έχετε.

Ο μόνος τρόπος για να σταματήσετε να φοβάστε τις επενδύσεις, είναι η σωστή επιμόρφωση. Κάντε τα απαραίτητα σεμινάρια και ενημερωθείτε σωστά πριν τη λήψη κάποιου οικονομικού δανείου. Το να είστε πλούσια δεν είναι ισοδύναμο των πολλών χρημάτων αλλά την ικανότητας να ζείτε τη ζωή που επιλέγετε χωρίς να σας ταλαιπωρούν οικονομικά άγχη.