fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήπως φταίτε εσείς που οι άντρες δεν σας φλερτάρουν;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα επικοινωνιακά λάθη που κάνετε στο φλερτ.

Ακούμε συνέχεια τις γυναίκες να παραπονιούνται πως η πλειοψηφία των αντρών τις προσεγγίζει μέσω social media και όχι από κοντά. Δεν είναι και ψέμα εδώ που τα λέμε καθώς όλοι μπαίνουν στον πειρασμό να φλερτάρουν μέσω facebook.

Ωστόσο έχετε σκεφτεί οτι μπορεί να φταίνε και οι ίδιες οι γυναίκες γι'αυτή την κατάσταση; Η εικόνα που αντικρίζουμε πολλές φορές όταν βγαίνουμε έξω, είναι να βλέπουμε ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών να κρατάνε πιο συχνά το κινητό παρά το ποτό τους. Αυτό δεν είνα και ιδιαίτερα κοινωνικό. Πρώτα απ’ όλα έτσι χάνετε όλη ατμόσφαιρα όταν είστε έξω. Σίγουρα δεν το κάνουν όλες αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία θα λέγαμε ναι. Όταν οι γυναίκες είναι απασχολημένες με το κινητό, το ποσά likes πήρε το check in που έκαναν και παρόμοια features των εφαρμογών του κινητού σας, χάνουν την ουσία. Τον λόγο για τον οποίο βγήκαν εξ αρχής.

Τι πρέπει να κάνετε για "ζωντανέψει" το φλερτ

Ξεχάστε για λίγο το τηλέφωνο. Παρατήστε το κινητό στην τσάντα, περάστε καλά με την παρέα σας και μην ζητήσετε από την σερβιτόρα τον κωδικό του wifi.

Μην κάνετε chat συνέχεια. Η εικόνα μιας γυναίκας που εινα πάνω απο το κινητό και συνομιλεί ασταμάτητα σε ένα μπαρ με κόσμο είναι αστεία και καθόλου σέξι.

Όσο εσείς ασχολείστε με το κινητό σας τόσο ο ενδιαφερόμενος θα βλέπει έναν τοίχο μπροστά του και αναπόφευκτα θα σας προσεγγίσει μέσω social media.

Στην ουσία μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο. Η γυναίκα δεν ασχολείται, ο άντρας ευνουχίστηκε και προσεγγίζει μόνο μέσω chatting.

Να δείχνετε άνετες, να ειστε χαμογελαστές και δεκτικές. Με ένα κινητό στο χέρι δεν γίνεται αυτό, ξεχάστε το!

Όσο περνάει ο καιρός, βλέπεις όλο και περισσότερες αποκλειστικά αγοροπαρέες και αποκλειστικά κοριτσοπαρέες έξω και όλοι φυσικά με ένα κινητό στο χέρι. Καθίστε στο μπαρ με τις φίλες σας, πιείτε το ποτό σας συζητήστε και αναζητήστε με το βλέμμα σας τον άντρα που σας αρέσει. Απο κοντά όλοι δείχνουν διαφορετικοί και αποκαλύπτονται πιο εύκολα.

Φυσικά και η online επικοινωνία είναι εύκολη και γρήγορη ωστόσο δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ανθρώπινη επαφή, την δυνατότητα να δεις τον άλλο από κοντά, να τον ακούσεις να μιλάει, ακόμα και να τον παρατηρήσεις να περπατά, να χαμογελά, να εκφράζεται. Αλλωστε οι λεπτομέρειες και οι τα μικρά πράγματα είναι αυτά που μας κάνουν να ερωτευθούμε κάποιον. Και αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέσω του Facebook.