fbpx

Πώς θα τον κάνετε να μη ξεκολλάει απο δίπλα σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τον γνωρίσατε, βγήκατε δύο -τρείς φορές και σας αρέσει πολύ; Έτσι θα τον κάνετε να "κολλήσει" μαζί σας

Οι άντρες που θέλετε να οδηγήσετε σε σχέση θέλουν στρατηγική και έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό στο πώς θα συμπεριφερθείτε εδικά στα πρώτα ραντεβού. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε περίεργες ιστορίες για να καταλάβει πως δεν είστε δεδομένη. Ο δυναμικός χαρακτήρας σας, η ανεξαρτησία σας και η ικανότητά σας στη λήψη σημαντικών αποφάσεων είναι αρκετά για να συνειδητοποιήσει πως είστε μια ξεχωριστή και γοητευτική γυναίκα. Ακόμα όμως και αν δεν ανήκετε στις σουπερ δυναμικές προσωπικότητες και είστε πιο...γυναίκα -γατούλα πάλι θα πρέπει και πάλι να βρείτε τρόπους να τον σαγηνεύσετε και να τον κάνετε να κολλήσει σχεδόν αμέσως μαζί σας.

Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε και ακολουθήστε ευλαβικά τους παρακάτω κανόνες

Να "παίζετε" πάντα σε ουδέτερο γήπεδο.

ΟΛΟΙ οι άντρες θέλουν να σας στριμώξουν σε ένα καναπέ, στο μπάνιο του σπιτιού τους ή ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο. Στα πρώτα ραντεβού η συντριπτική πλειοψηφία θα προσπαθήσει να σας πείσει να περάσετε μια βόλτα από το σπίτι για να "δείτε μια ταινία στο Netflix' ή να "πιείτε ένα ποτό και να τα πείτε". Μην του δώσετε τόσο γρήγορα την ευκαιρία να σας "εκμεταλλευθεί" όσο και αν... το θέλετε.

Να δείχνετε ενθουσιασμένες μαζί του

Φυσικά δεν εννοούμε να βγάζετε επιφωνήματα και κραυγές τύπου "ουάου, πόσο φανταστικό εστιατόριο διάλεξες" ή "έεεϊ είναι σούυυυπερ το αμάξι σου". Μην συμπεριφέρεστε σαν λυσσασμένες 20αρες αλλά ούτε να δέιχνετε αδιαφορία και να είστε ψυχρές με το σκεπτικό οτι έτσι θα τον κάνετε να κολλήσει μαζί σας. Θέλει ένα μέτρο αλλά κυρίως πρέπει να του δείξετε οτι είστε ενθουσιασμένη μαζί του και με όλα τα μικρά πράγματα που κάνει.

Δείξτε πάθος

Το πάθος δεν είναι απαραίτητα σεξουαλικό. Είναι όμως πολύ γοητευτικό καθώς δείχνει ενδιαφέρον, επιθυμία και ευχαρίστηση. Σε όλους τους άντρες αρέσουν οι παθιασμένες γυναίκες που αγαπούν την ζωή και έχουν ενδιαφέροντα.

Πάρτε πρωτοβουλίες

Δεν σας λέμε να τον κυνηγάτε ή να στέλνετε εσείς πρώτες μήνυμα ωστόσο καλό είναι να παίρνετε πρωτοβουλίες και να του προτείνετε εσείς ιδέες για εξόδους, ένα καινούργιο εστιατόριο, μπαρ , μια θεατρική παράσταση. Για παράδειγμα ας υποθέσουμε πως έχετε βγει 2 ραντεβού και στο 3ο ραντεβού έχετε κάπου να πάτε και θέλετε να τον προσκαλέσετε μαζί του. Το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου είναι να του τηλεφωνήσετε και να το προτείνετε. Τόσο απλό και τόσο cool.