fbpx

Σταματήστε την πολυλογία, στους άντρες δεν αρέσουν οι γυναίκες που μιλάνε ακατάπαυστα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η φλυρία σκοτώνει την σχέση πριν ακόμα αυτή ξεκινήσει

Τον γνωρίσατε πριν απο λίγες μέρες, σας αρέσει πάρα πολύ αυτός ο άντρας και απολαμβάνετε τις ατέλειωτες κουβέντες μαζί του. Είστε εώς και τσιμπημένες (κρυφοερωτευμένες) μαζί του. Ο χρυσός κανόνας θέλει τους άντρες να μην ενθουσιάζονται με τις γυναίκες που μιλάνε πάρα πολύ. Γι'αυτό και μην το παρακάνετε με τα μηνύματα που του στέλνετε γιατί διατρέχειτε τον κίνδυνο να τον κάνετε να φύγει τρέχοντας. Μην του στέλνετε κατεβατά με όλες τς πληροφορίες που δεν τον ενδιαφέρουν, όπως κάθε λεπτομέρεια της μέρας σας ή κάτι που συνέβη στο γραφείο και σας φάνηκε αστείο. Γενικά μην μοιράζεστε πολλά και μην λέτε πολλά τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. !

Καμία φλύαρη γυναίκα δεν είναι γοητευτική!

Βομβαρδίζοντας έναν άντρα με μηνύματα, ελπίζοντας πως έτσι θα του τραβήξετε την προσοχή, καταφέρνετε το αντίθετο. Στους άντρες δεν αρέσουν οι φλύαρες γυναίκες. Η πολυλογία προκαλεί πονοκέφαλο, γίνεται κουραστική και από ένα σημείο και μετά οι άντρες μπαίνουν στον "αυτόματο"και δεν ακούνε τίποτα. Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν είναι το ζητούμενο σε μια σχέση που μια από τις βάσεις της πρέπει να είναι η καλή επικοινωνία. Η πολύ κουβέντα και η επικοινωνία σε προφορικό επίπεδο δεν είναι το καλύτερό τους.

Ο Πλούταρχος έλεγε πως: “Η πολυλογία είναι μάστιγα που συνδέεται με την περιέργεια, γιατί οι φλύαροι θέλουν ν' ακούνε πολλά, για να έχουν να λένε πολλά".

Η φλυρία ωστόσο εκτός απο περιέργεια μπορεί να κρύβει και μοναξιά. Επιπλέον είμαστε τόσο συνδεδεμένοι μεταξύ μας που μπορούμε να επικοινωνήσουμε με πάρα μα πάρα πολλούς τρόπους: Facebook, Skype, Viber, Instagram και ούτω κάθε εξής. Μια κοινωνία που μιλάει πολύ. Συνεχώς. Αντιπαρατίθεται, μάχεται, υπερασπίζεται, προσπαθεί να αποδείξει και εν τέλει φλυαρεί. Γι'αυτό είναι πολύ πιο "σοφό" να κάνετε την διαφορά στον άντρα που μόλις γνωρίσατε και να μην λέτε πολλά, να μην κάνετε chat απο την ώρα που ξυπνάτε και να μην τον "τρελαίνετε" με what's up κλήσεις. Μπορεί να πιστεύετε ότι η δική σας θέση και άποψη είναι η πιο δόκιμη από όλες και έτσι προσπαθείτε να επιβληθείτε αλλά είναι μια λανθασμένη προσέγγιση.

Πρέπει πάντα να θυμάστε οτι μερικά πράγματα μπορούν να ειπωθούν και με πολύ λιγότερα λόγια και να έχουν μεγαλύτερη αξία.