fbpx

Τι δώρο έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ στην Κέιτ Μίντλετον;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αφορμή η 8η επέτειος γάμου της Δούκισσας του Κέιμπριτζ με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Στις 29 Απριλίου του 2011 ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ παντρεύτηκε την Kate Middleton σε μια λαμπερή τελετή και μέσα σε 8 χρόνια έχουν αποκτήσει τρία παιδιά ενώ παραμένουν ερωτευμένοι και μονιασμένοι όπως τον πρώτο καιρό. Φυσικά το ζευγάρι δέχτηκε πλήθος ευχών αλλά και αρκετά σημαντικά δώρα απο φίλους και συγγενείς. Ωστόσο το πιο σπουδαίο δώρο φαίνεται πως το έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία είναι και γιαγιά του διάδοχου του θρόνου, Ουίλιαμ.

Η Ελισάβετ απένειμε στην Κέιτ Μίντλετον ένα σημαντικό παράσημο αυτό της Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order (GCVO). Πρόκειται για έναν τίτλο τιμής ο οποίος καθιερώθηκε το 1896 από τη Βασίλισσα Victoria και δίδεται σε άτομα τα οποία την έχουν “βοηθήσει άμεσα”. Με αυτή την κίνηση η Ελισάβετ δείχνει την αδυναμία που φαίνεται πως έχει στην Κέιτ Μίντλετον.

Το ζευγάρι φέτος δεν έκανε κάτι ξεχωριστό για την επέτειο καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μόλις επέστρεψε από ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία, οπότε ο εορτασμός ήταν διακριτικός. Ωστόσο, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι οι δυο τους θα επισκεφτούν την πόλη Κερνάρφον της Ουαλίας, όπου και έζησαν για μερικά χρόνια.