fbpx

Η πανέμορφη Blake Lively είναι έγκυος για τρίτη φορά

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η σταρ έκανε δημόσια εμφάνιση πριν απο λίγες μέρες.

Στην πρεμιέρα της ταινίας του συζύγου της Ryan Reynolds εμφανίστηκε η εντυπωσιακή ηθοποιός με ένα κομψό αλλά σέξι κίτρινο φόρεμα απο παγέτες και τα φλας πήραν κυριολεκτικά φωτιά. Η λαμπερή σταρ περιμένει το τρίτο της παιδί και όπως ήταν αναμενόμενο μοίραζε χαμόγελα εκείνο το βράδυ.

Το πανέμορφο ζευγάρι του Χολιγουντ έχει άλλες δύο κόρες την James και την Inez οι οποίες δεν παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί ο Reynolds. Ωστόσο όπως παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός η μεγάλη του κόρη ήταν αυτή που τον έπεισε να δεχτεί τον ρόλο του Pikachu. Το διάσημο ζευγάρι δήλωσε οτι θα πάει μαζί με τα παιδιά να δούν την ταινία Pokémon: Detective Pikachu.

Τόσο η Lively όσο και ο Reynolds είναι συνέχεια κάτω απο τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του λαμπερού επαγγέλματος τους, ωστόσο προσπαθούν να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά απο την λαίλαπα των media. "Θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν μια φυσιολογική ζωή όπως είχαμε και εμείς ως παιδιά. Δεν θέλουμε να γίνουν εγωιστές και να αποκτήσουν έπαρση λόγω της δημοσιότητας" έχει παραδεχτεί στο παρελθόν η Lively.