fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς θα γίνετε πηγή έμπνευσης για τους άλλους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Με αυτοπεποίθηση η οποία είναι πραγματικά το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται ολόκληρη η ζωή σας.

Ολες θέλουμε να είμαστε επιθυμητές και να αποτελούμε πηγή έμπνευσης για τους άντρες. Πώς θα τα το πετύχουμε αυτό; Μα φυσικά με την αυτοεκτίμηση, με την αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες που πραγματικά έχουν αυτοπεποίθηση, είναι αυτές που έχουν το πάνω χέρι. Όχι μόνο στις σχέσεις τους με τους άντρες, αλλά και στην ίδια τους την ζωή. Έχουν την μοναδική ικανότητα να εμπνεύσουν τους ανθρώπους γύρω τους και να καταφέρουν σπουδαία πράγματα. Γιατί πιστεύουν στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Το να καταφέρετε να έχετε αυτοπεποίθηση είναι αναμφισβήτητα, κάτι που έχει τεράστια σημασία.

Πώς θα εμπνεύσετε τους άλλους

Μην κρίνετε, ούτε να σχολιάζετε τις άλλες γυναίκες αρνητικά. Και αυτό γιατί οι άντρες γνωρίζουν πως ο καθένας είναι ξεχωριστός και έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει.

Βρείτε τα με τον ευατό σας. Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση, γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτό που έχει πραγματική σημασία, είναι το τι γνώμη έχετε εσείς για τον εαυτό σας και όχι οι άλλοι.

Έχετε δικαίωμά να πείτε όχι σε κάτι που δεν θέλετε. Αυτή είναι μάλιστα και μια υγιής συμπεριφορά. Το να μάθετε να λέτε όχι σε πράγματα που δεν θέλετε δείχνει πως αγαπάτε, σέβεστε και εκτιμάτε τον εαυτό σας.

Να μιλάτε λιγότερο και ακούτε περισσότερο τον άλλο, γιατί στην ουσία, δεν νιώθετε την ανάγκη να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν. Αντιθέτως μάλιστα, γνωρίζετε πως το να ακούτε με προσοχή αυτά που έχει να σας πει ο άλλος, θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε καινούργια πράγματα και να αναπτυχθείτε σαν προσωπικότητα και σαν άνθρωπος.

Να μιλάτε πάντα με σιγουριά, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι αυτό που λέτε, γιατί το λέτε και τι προσπαθείτε να πετύχετε.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια γυναίκα, από το να φανεί πως έχει αυτή την απελπιστική ανάγκη για προσοχή και επιβεβαίωση. Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά πως είναι πολύ πιο γοητευτικό να είστε ο εαυτός σας παρά να προσπαθείτε να αποδείξετε πως είστε σημαντικές.