fbpx

Αυτές είναι οι 3 μεγαλύτερες ανασφάλειες των αντρών

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι άντρες έχουν πιο πολλές ανασφάλειες απο τις γυναίκες και περισσότερο άγχος.

Όλοι έχουμε ανασφάλειες. Ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι άντρες έχουν ανασφάλειες κι ας μην το πιστεύετε. Τα άγχη των αντρών είναι πολλά ωστόσο φροντίζουν να τα κρύβουν πολύ καλά. Μπορεί να έχουν άγχος για την δουλειά τους, την οικονομική τους κατάσταση, την εμφάνιση ή ακόμα και για την κοινωνική τους θέση. Οι γυναίκες αισθάνονται την ανασφάλεια και την απελπισία τους αμέσως. Ένας άνδρας είναι ανασφαλής όταν επιζητά την προσοχή ή την αναγνώριση. Αυτό τον κάνει να φέρεται με μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που κάνει τις γυναίκες να καταλαβαίνουν το πόσο απελπισμένος είναι. Ότι πιο απωθητικό δηλαδή.

Υπάρχουν τρείς καταστάσεις που αγχώνουν πολύ ακόμα και τους πιο ψύχραιμους άντρες. Μάθετε ποιές είναι αυτές:

Δεν λέει "σ' αγαπώ". Με λίγα λόγια δείχνει σκληρός και κρύβεια τα πραγματικά του συναισθήματα. Περισσότερο φοβάται μήπως τον κοροϊδέψουν ή τον δούν να κλαίει. Πολλοί άντρες έχουν "κλειδώσει" τα συναισθήματα τους, έχουν κατεβάσει ρολά συναισθηματικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην εκφράζουν τα συναισθήματα τους είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά. .

Το (καλό) σεξ μετράει. Όλοι οι άντρες θέλουν να είναι καλοί στο κρεβάτι. Ένας απο τους μεγαλύτερους φόβους τους είναι οτι δεν αρκετά καλοί στο σεξ. Το να μην είναι καλοί εραστές, σημαίνει πως δεν είναι και αρκετά άντρες. Θέλουν να ικανοποιήσουν σεξουαλικά την γυναίκα θέλουν να της μείνουν αξέχαστοι και αυτό είναι κάτι που τους γεμίζει ανασφάλεια.

Ο φόβος του να φανεί "λίγος". Μια απο τις μεγαλύτερες ανασφάλειες των αντρών είναι να φανούν δειλοί, φοβισμένοι. Υποτίθεται πώς τα αρσενικά πρέπει πάντα να είναι δυνατά και ατρόμητα. Στους άντρες δεν αρέσει να δείχνουν οτι φοβούνται, οτι δεν τολμούν. Αποτελεί σημάδι δειλίας και ανικανότητας.

Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβετε σχετικά σύντομα τους κρυφούς φόβους και τις ανασφάλειες του συντρόφου σας έτσι ώστε να καταφέρετε να τον κάνετε να μοιραστεί τις αδυναμίες του μαζί σας. Αυτό είναι το πιο γενναίο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας άντρας και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο όταν εμπιστευτεί μια γυναίκα.