fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ζηλιάρα της παρέας και πώς θα την αναγνωρίσεις

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Οι φίλες - φίδια θα σας προδώσουνν αργά η πολύ γρήγορα.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια σε βάθος χρόνου, αν μια φιλία θα αποδειχτεί κάλπικη λίρα ή σχέση ζωής. Υπάρχουν φίλες που θα σας προδώσουν εξ αρχής και άλλες που θα σας πληγώσουν εν καιρώ, αναλόγως των γεγονότων που συμβαίνουν στην ζωή τους. Πολλές φορές οι άνθρωποι κρύβουν πολύ καλά τις προθέσεις τους και μας μπερδεύουν με την συμπεριφορά τους. Καλό είναι να μάθετε να αναγνωρίζετε τις τοξικές φίλες οσο πιο νωρίς γίνεται για να τις βγάλετε εγκαίρως απο την ζωή σας.

Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε:

Είναι ανταγωνιστική. Ο υπερβολικός ανταγωνισμός, μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα μια φιλία. Ο ανταγωνισμός μοιάζει με αγώνα ο οποίος σε μια φιλία δεν οδηγεί πουθενά. Τα ανταγωνιστικά άτομα συμπεριφέρονται έτσι σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Όταν της εξομολογείστε μια επιτυχία σας, προσωπική ή επαγγελματική, αμέσως το αντιλαμβάνεται αρνητικά.

Σας κρίνει για όλα. Τίποτα από όσα λέτε, κάνετε ή φοράτε δεν είναι αρκετά καλό γι' αυτήν. Κρίνει αλλά κυρίως επικρίνει σχεδόν τα πάντα τα περνάει όλα απο ένα λεπτό κόσκινο. Γι΄αυτό μπορεί να θεωρεί την συμπεριφορά της φυσιολογική και να μην βλέπει την δυσαρέσκεια σας. Δεν αντέχεται με τίποτα.

Φέρεται σαν πριγκίπισσα. Κάθε της προσταγή, πρέπει να γίνεται πραγματικότητα. Μπορεί να σας διαθέσει μόνο δέκα λεπτά απο τον χρόνο της αλλά ποτέ δεν έχει χρόνο για να βγείτε για ένα ποτό το βράδυ. Θα χρειαστεί τα ψηλοτάκουνα σας για να βγεί με τον πρώην και να τον εντυπωσιάσει, αλλά ποτέ δεν θα ακούσει το πρόβλημά σας. Είναι καλή μαζί σας μόνο όταν της κάνετε τα χατήρια, τις δουλειές και είστε η φίλη για τα θελήματα.

Βάζει στο μάτι όποιο αρσενικό σας αρέσει. Θα του την πέσει αρχικά και μπορεί να σας φάει και τον αγαπημένο. Δεν υπάρχει άντρας που να σας αρέσει και να μην τρέξει να του την πέσει. Μπορεί να μην το κάνει πάντα με ιδιαίτερη επιτυχία, όμως σίγουρα η συμπεριφορά της αυτή, παραλύει το νευρικό σας σύστημα. Απο μακριά και αγαπημένες.

Έχει "μεγάλο" στόμα και μιλάει πολύ. Είναι να μην της πείτε να κρατήσει μυστικό, το έχει μάθει όλη η γειτονιά σε χρόνο μηδέν. Παρόλο που μία φιλία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αμοιβαία εμπιστοσύνη, το άτομο αυτό νιώθει πως το βάρος ενός μυστικού είναι ασήκωτο. Δυστυχώς αυτά τα άτομα εκτός απο το να πούν τα μυστικά σας, τα παραφουσκώνουν κιόλας.

Ο εαυτούλης της μόνο. Νομίζει πως όλο το σύμπαν γυρίζει γύρω απ' την ίδια. Μιλάει ασταμάτητα μόνο για τον εαυτό της, νοιάζεται μόνο για το πως θα περάσει αυτή καλά, πως θα εξυπηρετηθεί και γενικώς αδιαφορεί για τις σκέψεις ή τα προβλήματα σας.