fbpx

Carla Bruni - Bella Hadid, σαν δυό σταγόνες νερό

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η Carla μοιάζει με την (αρκετά) μικρότερη αδερφή της Bella!

Μια φωτογραφία στο Instagram με το supermodel και τραγουδίστρια Carla Bruni να ποζάρει με την Bella Hadid έβαλε φωτιά στα σχόλια των ακόλουθών. Τα δύο μοντέλα ήταν καλεσμένες στο επίσημο δείπνο του Dior και πόζαραν μαζί. Η Carla Bruni αστειευόμενη σχολιάσε οτι η Hadid θα μπορούσε να είναι η μικρότερη αδερφή της.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ποζάρουν μαζί στο Instagram. To 2018, τα δύο κορυφαία μοντέλα πόζαραν σε ασπρόμαυρο φόντο και η ομοιότητα τους σχολιάστηκε πάλι έντονα απο τους ακόλουθους. Μάλιστα η Bruni σχολίασε "μήπως είναι η χαμένη μου κόρη;"

Η αλήθεια είναι οτι Bella και Carla μοιάζουν πολύ, σαν μαμά και κόρη καθώς είναι δύο πολύ όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες.

Οι δύο κυρίες συναντιούνται τα τελευταία δύο χρόνια σταθερά στο φεστιβάλ των Καννών και ποζάρουν περιχαρείς στις κάμερες και στους παπαράτσι. Στην φωτογραφία που ανέβασε πριν απο λίγες μέρες η Carla Bruni στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν εμφανής η ομοιότητα των δύο γυναικών οι οποίες μάλιστα ήταν χτενισμένες και μακιγιαρισμένες με τον ίδιο τρόπο. Σαν δίδυμες με την μόνη διαφορά τα 29 χρόνια που τις χωρίζουν.