fbpx

Τι είναι το Freckling που έχει γίνει μάστιγα στις ερωτικές σχέσεις του καλοκαιριού;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια τάση στο dating που ξεκίνησε τα τελευταία δύο χρόνια

Το καλοκαίρι μας προδιαθέτει για βόλτες, ξενύχτι και φυσικά φλερτ. Τα καλοκαιρινά φλερτ τα τελευταία χρόνια έχουν πλέον ορισμό: freckling. Τι είναι όμως αυτή η νέα τάση; Freckling είναι όταν γνωρίζεις κάποιον και βγαίνεις μαζί του περνώντας τις όμορφες, ζεστές καλοκαιρινές μέρες και νύχτες αλλά η ιστορία σας τελειώνει με τον ερχομό του φθινοπώρου. Περισσότερο το freckling δηλώνει χρονική διάρκεια. Πρόκειται για τις σχέσεις που διαρκούν μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές ή μόνο το χειμερινό εξάμηνο. Δεν είναι απαραίτητο να συμβεί μόνο το καλοκαίρι.

Ποιοί επιλέγουν το freckling;

Δεν είναι πολύ εύκολο να εξηγηθεί αυτή η συμπεριφορά. Οι πρωταγωνιστές ίσως να φοβούνται τις μακροχρόνιες σχέσεις, ή να είναι πολύ φορτωμένοι με δουλειές. Είναι άλλωστε πιο εύκολο για ένα εργασιομανή να βρίσκει την καλοκαιρινή σχέση σαν μία διέξοδο, εκτόνωση, διαφυγή.

Ο καιρός επηρεάζει θετικά ή αρνητικά ή πάει ανάλογα με την εποχή;

Είναι πολυ πιθανό κάποιοι το καλοκαίρι να νιώθουν πιο αφημένοι. Κάποιοι άλλοι να έχουν ανάγκη από μια αγκαλιά περισσότερο τον χειμώνα. Σε κάθε περίπτωση ο θύτης είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι αποφεύγει να αγγίζει προσωπικά θέματα και μιλά περί ανέμων και υδάτων. Δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία και δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες. Προτιμά να κάνει μια σχέση πιο επιδερμική. Αποφεύγει τους φίλους σας, δεν σας συστήνει στους δικούς του. Πιθανόν αυτοί που επιλέγουν το freckling να είναι πρόσωπα που δεν τους αρέσουν οι δεσμεύσεις και κυρίως οι μακροχρόνιες. Μπορεί και να βαριούνται εύκολα. Το freckling είναι ενδεικτικό της μοντέρνας κουλτούρας των σχέσεων, καθώς υπάρχει μεγάλη ασάφεια ως προς τη φύση τους και κανείς πια δεν είναι σίγουρος για τις προθέσεις του άλλου.