fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιού τους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δείχνει πολύ ερωτευμένος με την σύζυγο του.

Οι επίσημοι εορτασμοί για τα γενέθλια της βασίλισσας στάθηκαν η τέλεια αφορμή ώστε η Μέγκαν Μαρκ να εμφανιστεί μετά την γέννηση του μικρού Άρτσι. Φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο με ασορτί καπέλο του οίκου Givenchy η Δούκισσα του Σάσεξ μετακινήθηκε με άμαξα μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ, στο κέντρο του Λονδίνο για να παραστεί στην τελετή "Trooping the colour".

Η Μέγκαν στη συνέχεια μαζί τη βασίλισσα και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένεια παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση, στην οποία μετείχαν περισσότεροι από 1.400 στρατιώτες. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο καθήκον της Μέγκαν από τότε που γέννησε στις 6 Μαΐου. Η τελετή Trooping the Colour πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1820 για να τιμήσει τα γενέθλια του μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, εκτός από περιόδους κακοκαιρίας και εθνικού πένθους.

Το twitter πήρε φωτιά με την φωτογραφία που δείχνει με πόσο πάθος και αγάπη κοιτάει την σύζυγο του ο πρίγκιπας Χάρι. Ο ίδιος ήταν πολύ κομψός και γοητευτικός μέσα στην στολή του. Μάλιστα κάποιοι πολύ φανατικοί θαυμαστές παρατήρησαν οτι η Μέγκαν φορούσε ένα καινούργιο δαχτυλίδι μαζί φυσικά με τα άλλα δύο δαχτυλίδια που συνηθίζει να φοράει. Το ζευγάρι δείχνει πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο μετά την έλευση του βασιλικού μωρού.