fbpx

Θέλετε όμορφα και ενυδατωμένα μαλλιά το καλοκαίρι; Διαβάστε τρία τέλεια tips

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Για σούπερ λαμπερά μαλλιά

Ο καλοκαιρινός ήλιος και η θάλασσα αφυδατώνουν και ξηραίνουν τις τρίχες των μαλλιών. Ένας τρόπος για να κερδίσετε πίσω την χαμένη ενυδάτωση των μαλλιών σας, είναι να εφοδιαστείτε με ειδικά σαμπουάν, πλούσια σε αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα. Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό για να έχετε άψογα ενυδατωμένα μαλλιά.Ο ήλιος, το αλάτι, η θάλασσα, το καθημερινό λούσιμο καταστρέφουν και ταλαιπωρούν τις τρίχες δημιουργώντας ψαλίδα. Αν κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας τα μαλλιά δεν είναι επαρκώς προστατευμένα και ενυδατωμένα, τότε κινδυνεύουν να καταστραφούν. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε για να μην επιστρέψετε απο τις διακοπές σας με ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά.

Κάντε θεραπεία πριν τις διακοπές: Μπορείτε να κάνετε μια θεραπεία για την καταπολέμηση της ξηρότητας, όπως είναι η θεραπεία κερατίνης, τα αποτελέσματα της οποίας είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψουν. Αν και επιλέγεται κυρίως από γυναίκες με σγουρά και αφυδατωμένα μαλλιά, ενδείκνυται για όλους τους τύπους τρίχας. Τα μαλλιά σας θα κερδίσουν πίσω την χαμένη απαλότητα τους και θα δείχνουν και πάλι λαμπερά και υγιή. Προσοχή μόνο να ξεπλένεται το θαλασσινό νερό κάθε φορά που βουτάτε στην θάλασσα.

Αγοράστε αντηλιακά προιόντα. Πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε ειδικά αντηλιακά μαλλιών, πλούσια σε βιταμίνη Ε και ηλιέλαιο. Έτσι θα προστατεύσετε την τρίχα σας από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου αλλά και τη θάλασσα, που κάνουν τα μαλλιά να κιτρινίζουν και να μοιάζουν σαν να έχουν βγει από το τηγάνι.

Φορέστε καπέλα. Προμηθευτείτε μεγάλα, πλατιά καπέλα για στην παραλία και φροντίστε να διατηρήσετε αυτή τη συνήθεια! Τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν και επιπλέον θα αποκτήσετε υπέροχο στυλ