fbpx

Μήπως ο σύντροφος σας λέει πολλά ψέματα;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πώς θα καταλάβετε οτι σας λέει ψέματα χωρίς να έχετε κάποια χειροπιαστή απόδειξη

Οι σχέσεις και οι άντρες είναι ένας πονοκέφαλος στην εποχή των social media. Ο σύντροφος σας λέει οτι σας αγαπάει, σας ποθεί και δεν μπορείς ούτε μια μέρα χωρίς εσάς ωστόσο το ένστικτό σας λέει οτι μάλλον σας έχει φλομώσει στο ψέμα αλλά δεν έχετε καμία χειροπιαστή απόδειξη για να το επιβεβαιώσετε. Τι κάνετε; Πώς θα καταλάβετε οτι ο φίλος σας λέει ψέματα και ενδεχομένως σας απατά;

Πώς θα ανακαλύψετε οτι ο σύντροφος σας ψεύδεται

Διαβάστε, παρατηρήστε καλύτερα την γλώσσα του σώματος του συντρόφου σας. Αν την ώρα που σας λέει κάτι φαίνεται νευρικός ή δεν σας κοιτάζει στα μάτια, αλλά στρέφει το βλέμμα του οπουδήποτε αλλού, τότε αυτό είναι μια ένδειξη πως μπορεί να λέει όντως ψέματα.

Δείτε πώς αντιδρά όταν τον ρωτάτε αν σας λέει ψέματα. Αν νευριάζει και γίνετε έξαλλος, τότε αυτό σημαίνει πως μπαίνει σε στάση άμυνας και προδίδεται.

Τον ρωτάτε κάτι φαινομενικά απλό και η απάντηση σε αυτή την ερώτηση, θα πρέπει κανονικά να είναι απλή και να μπορεί να σας κοιτάξει στα μάτια και να σας απαντήσει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αν δεν το κάνει τότε κάτι βρωμάει...

Κάνει σαν τρελός όταν πλησιάζετε κοντά στο κινητό τού ή στον υπολογιστή πράγμα που σημαίνει οτι φοβάται οτι κάτι θα αποκαλυφθεί.

Έχει αλλάξει ο τρόπος που απαντάει σε ότι τον ρωτάτε. Είναι πιο απότομος, αργεί να απαντήσει η δεν απαντάει καθόλου.

Εξαφανίζεται ώρες με το κινητό ή πάει σε άλλα δωμάτια για να μιλήσει.