fbpx

8 ερωτικές χειρονομίες που θα τον τρελάνουν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και δεν θα σταματήσει να σας σκέφτεται ούτε για ένα λεπτό

Σίγουρα ο σύντροφος σας είναι σημαντικός και θέλετε να του δείχνετε συνέχεια οτι τον θέλετε και τον αγαπάτε. Τι γίνεται όμως όταν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και το στρές σας "τρώει" τον ρομαντισμό; Οι τρυφερές χειρονομίες είναι αυτές που θα σας κρατήσουν κοντά τις στιγμές που επιστρέφει κουρασμένος απο την δουλειά και θα διατηρήσουν ζωντανό τον έρωτα σας. Ποιές όμως είναι αυτές οι χειρονομίες που θα τον κάνουν να σας σκέφτεται συνέχεια και θα τον κάνουν σκλάβο σας για πάντα;

Εάν περάσατε τη νύχτα στο σπίτι του ή αν μένετε μαζί, το πρωί αφού σηκωθεί, στρώστε το κρεβάτι ενώ κάνει ντουζ ή ετοιμάζεται. Η αλήθεια είναι πως θα εκπλαγεί μετά από μια τέτοια κίνηση.

Καθώς επιστρέφει απο την δουλειά, στείλτε του ένα μήνυμα του στυλ: «Ετοιμάζομαι να παραγγείλω κι έχω ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί. Τι θα ήθελες να φας;». Μετά από αυτό θα σας λατρέψει.

Την επόμενη φορά που θα κανονίσετε να βγείτε για φαγητό, μην τον ρωτήσετε που θα ήθελε να πάτε. Αν και ξέρετε πως του αρέσει να μπαίνετε στον κόπο να διαλέξετε εσείς ένα μαγαζί, μπορείτε να του δώσετε τρεις επιλογές με τα μαγαζιά που θα θέλατε να πάτε, εκ των οποίων σ’ ένα ή σε δύο από αυτά δεν έχετε ξαναπάει.

Μάθετε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, αυτό που του έφτιαχνε η μητέρα του και μαγειρέψτε το όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Οι άντρες λατρεύουν τα σπιτικά φαγητά.

Κάντε του μασάζ, τρίψε την πλάτη του χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.

Φτιάξτε μια μικρή λίστα με διασκεδαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε το Σαββατοκύριακο και στείλτε την στο e-mail του το απόγευμα της Παρασκευής, ώστε να διαλέξει.

Αφήστε του ρομαντικά σημειώματα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα σημείωμα έκπληξη με γλυκά λόγια σε σημεία που δεν θα περίμενε με τίποτα. Γράψτε σ’ ένα Post-It μερικά ρομαντικά λόγια ή μια εμψυχωτική φράση για «καλημέρα» και κολλήστε το στην οθόνη του λάπτοπ του.

Αγοράστε του άνετες πιτζάμες. Όσο και αν σας φαίνεται αστείο οι πιτζάμες είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσει, θα τις βολευτεί περισσότερο και θα σας σκέφτεται όποτε κοιμάται φορώντας τες.