fbpx

Έχετε πεσμένα βλέφαρα; Όχι πια με τα tips που σας δίνουμε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ασκήσεις και μυστικά για να καθυστερήσετε την βλεφαροπλαστική

Τα πεσμένα βλέφαρα είναι κάτι που απασχολεί πολλές γυναίκες κάθε ηλικίας ιδιαίτερα όμως αυτές που είναι πάνω απο τα σαράντα. Δύο είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι που τα βλέφαρα χαλαρώνουν εκτός απο την κληρονομικότητα. Η έλλειψη φροντίδας και η υπερβολική κατανάλωση βλαβερών ουσιών μπορεί να κάνουν το δέρμα σας να γεράσει πρόωρα και να χάσει την ελαστικότητά του, προκαλώντας έτσι πεσμένα βλέφαρα. Επιπλέον η υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος και τσιγάρων, μαζί με τους γενετικούς παράγοντες, μπορούν επίσης να μεταβάλουν τα βλέφαρά σας.

Πριν στραφείτε στην αισθητική χειρουργική, θα πρέπει να δοκιμάσετε φυσικές εναλλακτικές λύσεις επειδή μπορούν να αποδώσουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Οι κατάλληλες ασκήσεις μπορεί να βοηθήσουν και να δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αν είστε επιμελείς και τις κάνετε κάθε πρωί.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε καθημερινά για τα πεσμένα βλέφαρα.

Μια παραδοσιακή μέθοδος σύσφιξης της περιοχής των βλεφάρων είναι τα αβγά και ιδιαίτερα το ασπράδι τους. Διαβάστε μια σούπερ αποτελεσματική μάσκα για τα πεσμένα βλέφαρα, εφαρμόστε την καθημερινά και δείτε σημαντική βελτίωση μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Μάσκα αβγού:

Πλύνετε πολύ καλά το πρόσωπό σας πριν την εφαρμογή της μάσκας.

Ανοίξτε ένα αυγό και αφαιρέσετε τον κρόκο του.

Εφαρμόστε το ασπράδι απευθείας στα βλέφαρά σας με μια μπατονέτα, φροντίζοντας να μην μπει μέσα στο μάτι σας.

Κρατήστε τα μάτια σας κλειστά μέχρι το ασπράδι να στεγνώσει εντελώς.

Πλένετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό.