fbpx

Η Irina Shayk είναι η πιο καυτή μαμά του Χόλιγουντ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και όλα δείχνουν οτι είναι έτοιμη για ένα νέο έρωτα.

Έτσι εμφανίστηκε η πανέμορφη ρωσίδα στην Νέα Υόρκη πριν απο λίγες μέρες. Το μοντέλο και ο ηθοποιός Μπράντλει Κούπερ που ήταν μαζί τέσσερα χρόνια, διατηρούν πολύ καλές επαφές, παρά τον χωρισμό τους και μάλιστα αποφάσισαν να έχουν απο κοινού την επιμέλεια της κόρης τους. Έτσι η πανέμορφη Ρωσίδα έκανε μια βόλτα στους δρόμους με τη κόρης Lea. Φυσικά οι τέλειες αναλογίες και η ομορφιά της δεν έμειναν ασχολίαστα.

Κούπερ και Σάικ δεν έχουν υπογράψει κάποιου είδους δικαστικό έγγραφο,ωστόσο έχουν πάρει μαζί την απόφαση να βρίσκονται και οι δύο κοντά στην κόρη τους. Ο 44χρονος Κούπερ και η 33χρονη Σάικ, χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και όσο καιρό ήταν μαζί, ο Κούπερ έκανε λόγο για γάμο μιλώντας σε φίλους. «Είχε παραδεχτεί ότι ήταν "εκείνη" το 2015» είπε μια έγκυρη πηγή σύμφωνα με την οποία η σχέση τους κατά τον τελευταίο χρόνο ήταν «ανοιχτή». Ωστόσο, προσπαθούσαν να βρουν λύση για το καλό της δίχρονης κόρης τους.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε οτι ο Μπράντλεϊ Κούπερ είδε για πρώτη φορά από κοντά την Ιρίνα Σάικ στην απονομή των Όσκαρ και θαμπώθηκε από την εξωτική ομορφιά της. Η σχέση του με τη Σούκι Γουότερχαουζ περνούσε ήδη κρίση και ήταν ο Λεονάρντο ντι Κάπριο αυτός που αποφάσισε να του γνωρίσει τη γοητευτική σταρ του μόντελινγκ καθώς δεν ήθελε να βλέπει το φίλο του θλιμμένο.

Η Irina φαίνεται πάντως να έχει ξεπεράσει ήδη τον χωρισμό με τον Bradley μιας και σε κάθε της εμφάνιση δείχνει όλο και πιο ανανεωμένη.







Διαβάστε ακόμα