Η Irina Shayk είναι η πιο καυτή μαμά του Χόλιγουντ

Και όλα δείχνουν οτι είναι έτοιμη για ένα νέο έρωτα. 

Έτσι εμφανίστηκε η πανέμορφη ρωσίδα στην Νέα Υόρκη πριν απο λίγες μέρες. Το μοντέλο και ο ηθοποιός Μπράντλει Κούπερ που ήταν μαζί τέσσερα χρόνια, διατηρούν πολύ καλές επαφές, παρά τον χωρισμό τους και μάλιστα αποφάσισαν να έχουν απο κοινού την επιμέλεια της κόρης τους. Έτσι η πανέμορφη Ρωσίδα έκανε μια βόλτα στους δρόμους με τη κόρης  Lea. Φυσικά οι τέλειες αναλογίες και η ομορφιά της δεν έμειναν ασχολίαστα. 

Κούπερ και Σάικ δεν έχουν υπογράψει κάποιου είδους δικαστικό έγγραφο,ωστόσο έχουν πάρει μαζί την απόφαση να βρίσκονται και οι δύο κοντά στην κόρη τους. Ο 44χρονος Κούπερ και η 33χρονη Σάικ, χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και όσο καιρό ήταν μαζί, ο Κούπερ έκανε λόγο για γάμο μιλώντας σε φίλους. «Είχε παραδεχτεί ότι ήταν "εκείνη" το 2015» είπε μια έγκυρη πηγή σύμφωνα με την οποία η σχέση τους κατά τον τελευταίο χρόνο ήταν «ανοιχτή». Ωστόσο, προσπαθούσαν να βρουν λύση για το καλό της δίχρονης κόρης τους.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε οτι ο Μπράντλεϊ Κούπερ είδε για πρώτη φορά από κοντά την Ιρίνα Σάικ στην απονομή των Όσκαρ και θαμπώθηκε από την εξωτική ομορφιά της. Η σχέση του με τη Σούκι Γουότερχαουζ περνούσε ήδη κρίση και ήταν ο Λεονάρντο ντι Κάπριο αυτός που αποφάσισε να του γνωρίσει τη γοητευτική σταρ του μόντελινγκ καθώς δεν ήθελε να βλέπει το φίλο του θλιμμένο.

Η Irina φαίνεται πάντως να έχει ξεπεράσει ήδη τον χωρισμό με τον Bradley μιας και σε κάθε της εμφάνιση δείχνει όλο και πιο ανανεωμένη.