fbpx

Μήπως οι κοινές διακοπές σας γίνουν αιτία χωρισμού;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πολλά είναι τα ζευγάρια που χωρίζουν στις διακοπές

Η ρουτίνα και η γκρίνια, μπορεί να κάνουν τον σύντροφο σας έναν άγνωστο. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι γεμάτες παγίδες για τα ζευγάρια, καθώς αποκαλύπτουν, πιο ωμά από ποτέ, «θαμμένα» προβλήματα και δίνουν μεγάλες προσδοκίες.

Δεν είναι λίγοι αυτοί στις μέρες μας που προτιμούν να ξεκλέψουν λίγες μέρες και να πάνε διακοπές χωρίς το έτερον ήμισυ. Παρατηρείται μια επίπλαστη ιδεολογική κατασκευή του ονειρικού θέρους, όπου όλοι πρέπει να περάσουν καλά τώρα τον Αύγουστο, που παίρνουν άδεια οι περισσότεροι. Μέσα σε δέκα - το πολύ - μέρες, οι νεκροί στο πνεύμα και βαλσαμωμένοι στη σάρκα του άστεως θα ξαναγεννηθούν, όπως οι μεταξοσκώληκες σε πεταλούδες. Δυστυχώς αυτό όμως είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Διαβάστε τους πιο σοβαρούς λόγους που τα ζευγάρια οδηγούνται στον χωρισμό.

Τα εγώ των συντρόφων συγκρούονται και οι άνθρωποι συνειδητοποιούν στις διακοπές ότι ίσως δεν διάλεξαν και το καλύτερο ταίρι.

Πολλά ζευγάρια, που στην καθημερινότητα τους βλέπονται λίγο, στις διακοπές είναι μαζί συνέχεια κι αυτή η εντατική συνύπαρξη φέρνει εντάσεις.

Η ξαφνική διακοπή από τη ρουτίνα προκαλεί αλλαγές και ψυχοσωματικά προβλήματα.

Πολλοί έχουν την αγωνία να μετατραπούν από σύντροφοι σε εραστές κι αυτό φέρνει το γνωστό «άγχος της επίδοσης», που έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τον έρωτα.

Τα υπαρξιακά άγχη και η κατάθλιψη εντείνονται λόγω του άφθονου ελεύθερου χρόνου

Οι μεγάλες προσδοκίες που έχουμε για όλα αυτά που θέλουμε να μας συμβούν μέσα σε δέκα το πολύ μέρες. Σκοτώνουν τον έρωτα.

Για το τέλος σας αποκαλύπτουμε μια σημαντική πληροφορία που αφορά τα πιο "γκαντέμικα" νησιά στα οποία όσοι πάνε χωρίζουν. Η φήμη που κυνηγά την -κατά τα άλλα ειδυλλιακή- Μήλο και την συναρπαστική Σαντορίνη δεν είναι και τόσο καλή, αν και θεωρούνται "ζευγαρονήσια". Είναι πολλές οι περιπτώσεις γνωστών και φίλων που πήγαν ερωτευμένοι και γύρισαν μαλλιά – κουβάρια από τα δύο αυτά νησιά. Γι'αυτό προσοχή.