fbpx

Πώς γιόρτασε τα 38α γενέθλια της η Μέγκαν Μαρκλ;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πριβέ και με ελάχιστους φίλους

Η Δούκισσα του Σάσεξ έγινε 38 ετών στις 4 Αυγούστου και αυτά τα γενέθλια ήταν πολύ διαφορετικά απο όλα τα προηγούμενα. Η Μέγκαν Μάρκλ αποφάσισε φέτος να γιορτάσει τα γενέθλια της στο σπίτι μαζί με την οικογένεια της. Πριβέ και χωρίς τυμπανοκρουσίες και ακριβά πολυτελή πάρτι.

Ήσυχα και απλά μαζί με τον σύζυγο της Πρίγκιπα Χάρι και τον νεογέννητο Άρτσι η Μάρκλ έσβησε τα κεράκια στην τούρτα απογοητεύοντας ωστόσο τους θαυμαστές της που περίμεναν φωτογραφίες και post στο Instagram απο την εκδήλωση.

Πέρυσι η Μέγκαν γιόρτασε τα γενέθλια της στον γάμο του καλύτερου φίλου του πρίγκιπα Χάρι στην Αγγλία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα όταν η Μέγκαν έκλεινε τα 36, ο Χαρι της έκανε δώρο ένα μαγικό ταξίδι στην Αφρική όπου έκαναν και σαφάρι. Μάλιστα εκείνο το καλοκαίρι τα media είχαν φωτογραφίσει το ζευγάρι στο αεροδρόμιο και σχολίαζαν οτι η σχέση τους έδειχνε πολύ σοβαρή.

Δύο χρόνια μετά η Μέγκαν κατάφερε να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας και να αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την πρώην ηθοποιό.