fbpx

Έχετε σχέση με παντρεμένο; Τα σημάδια οτι δεν πρόκειται να χωρίσει απο την γυναίκα του

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κρατήστε μικρό καλάθι, καθώς once a cheater, always a cheater.

Αν είστε λίγο έξυπνες τότε θα καταλάβετε οτι ο παντρεμένος φίλος σας δεν πρόκειται να χωρίσει για εσάς. Φυσικά και υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις αντρών που όντως χώρισαν, αλλά αυτή είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Για να σας το πούμε ξεκάθαρα δεν χωρίζει τόσο εύκολα ένας άντρας. Η οικογένεια και το σπίτι του, τα παιδιά του είναι το λιμάνι του, το σημείο αναφοράς του. Δύσκολα γκρεμίζει όλο αυτό που έχει φτιάξει για ένα πάθος, για μια σχέση που είναι ξεκάθαρα σεξουαλική.

Αν έχετε λοιπόν σχέση με παντρεμένο, θα σας εξηγήσουμε γιατί δεν πρέπει να σπαταλάτε τη ζωή σας καθώς ο ίδιος δεν πρόκειται να αφήσει ποτέ την γυναίκα του.

1. Θα είχε ήδη χωρίσει. Αν σας αγαπούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, τότε ακόμα και με τον πόνο του διαζυγίου και την αναστάτωση, θα είχε αφήσει την γυναίκα μέχρι τώρα. Το γεγονός οτι δεν το έχει κάνει είναι οτι πολυ απλά δεν θέλει.

2. Μπορεί να κάνει καταπληκτικό σεξ μαζί σας χωρίς καμία δέσμευση. Στη συνέχεια, μπορεί να πάει στο σπίτι του και να παίξει με τα παιδιά του. Είναι η ιδανική κατάσταση για έναν άντρα.

3. Έχει δύο γυναίκες στη ζωή του και κάνουν τα πάντα γι ‘αυτόν. Αυτός το απολαμβάνει. Η γυναίκα του φροντίζει τα παιδιά και το σπίτι και εσείς του δίνετε το πάθος και την ανεμελιά που του λείπει

4. Ένα διαζύγιο φέρνει αναστάτωση, ένταση, έξοδα και πολλές υποχρεώσεις. Γιατί να μπεί σ'αυτή την διαδικασία;

5. Ενδεχομένως να αγαπάει την γυναίκα του ακόμα και πολύ απλά δεν θέλει να την χάσει.

Αν διαπιστώσετε οτι ο παντρεμένος φίλος σας δεν εγκαταλείπει σύντομα τη συζυγική στέγη τότε πρέπει να μιλήσετε ξεκάθαρα μαζί του και αν χρειαστεί να τον εγκαταλείψετε. Αν παραμείνετε στην σχέση το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σπαταλήσετε τη ζωή σας περιμένοντας έναν άνθρωπο που ποτέ δεν θα είναι δικός σας.