fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

6 σημάδια ότι είστε ερωτευμένες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ακόμα και οι πιο σκληρές την πατάνε!

Ο έρωτας αργά ή γρήγορα χτυπάει την πόρτα ακόμα και των πιο δύσκολων και σκληρών ανθρώπων. Ακόμα και αυτών που δηλώνουν πώς έχουν κάνει την καρδιά τους πέτρα και αντιμετωπίζουν τα πάντα με ψυχρή λογική.

Διαβάστε τα 6 πιο έντονα σημάδια που υποδηλώνουν πώς ο φτερωτός θεός σας χτύπησε με το βέλος του.

Τον σκέφτεστε συνέχεια, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας, έχετε βλέμμα απλανές, τον "βλέπετε" συνεχώς μπροστά σας.

Θέλετε να του μιλάτε, να τον ακούτε και σας αρέσει που δείχνει ενδιαφέρον για τις μεγαλύτερες ασημαντότητες που μπορεί να του λέτε.

Τον θέλετε μόνο δικό σας, μόνο για εσάς. Ζηλεύετε όταν ανεβάζει κάτι στα social media και ελπίζετε ό,τι κι αν ποστάρει να σας αφορά.

Σκέφτεστε πώς θα του φανεί αυτό που θα φορέσετε, αν θα του αρέσει το άρωμα σας και αν τα πέδιλα σας είναι αρκετά σέξι.

Έχετε άγχος όταν βγαίνετε με τους φίλους του, όταν γνωρίζετε την αδερφή του ή την μητέρα του ή τα παιδιά του. Θέλετε να κάνετε την καλύτερη εντύπωση γιατί τον θέλετε πολύ.

Οι περισσότεροι φοβούνται να αποκαλύψουν ότι είναι ερωτευμένοι και είναι πολύ λογικό καθώς θέλει τόλμη και θάρρος για να μιλήσει κάποιος γι΄αυτά που αισθάνεται. Κάποιοι προτιμούν να εξομολογηθούν τον έρωτα τους γραπτώς άλλοι πάλι προσπαθούν να φτιάξουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα για να τον αποκαλύψουν. Σε κάθε περίπτωση ο έρωτας είναι κάτι που ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά και εξωτερικεύει το συναίσθημα με όποιο τρόπο μπορεί. Η ουσία είναι ότι πρέπει είναι να του δώσετε την σημασία και την σημαντικότητα που του αρμόζει, καθώς πρόκειται για ένα μοναδικό συναίσθημα.