fbpx

Πρόσωπο: Η Reese Witherspoon μιλάει για τις φοβίες της

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και φωτογραφίζεται για το Harper's Bazaar με ένα φίδι

Η 43χρονη ηθοποιός και παραγωγός φωτογραφίζεται με φίδια και έντομα και αποκαλύπτει στην φίλη της Natalie Portman πτυχές του χαρακτήρα της που δεν γνωρίζαμε.

Για τις φοβίες:

"Γενικά δεν έχω φοβίες. Φοβάμαι λίγο τα ύψη, ιδιαίτερα όταν βρίσκομαι σε ένα ψηλό κτίριο δυσκολεύομαι να κοιτάξω κάτω. Ωστόσο "σκαρφάλωσα" σε ένα πολύ ψηλό κτίριο για τις ανάγκες της φωτογράφησης. Η αράχνη δεν με φόβισε, αλλά υπήρχε ένα φίδι στη φωτογράφηση που με τρόμαξε. Ίσως θα ακουστεί περίεργο, αλλά μου αρέσουν τα έντομα και οι αράχνες. Ήμουν αγοροκόριτσο μικρή και δεν φοβόμουν σχεδόν τίποτα".

Για την μητρότητα:

"Ως μαμά είμαι λίγο Goofy, μου αρέσει να διασκεδάζω, να χορεύω με τα παιδιά να λέμε ανέκδοτα. Είμαι όμως αυστηρή με θέματα ωραρίου, τις ώρες του ύπνου και το πλύσιμο των δοντιών. Όταν είσαι μαμά έχεις μια λίστα με δεκάδες πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν τελειώσεις την δουλειά σου. Όταν είναι μικρά αναρωτιέσαι συνεχώς αν είναι υγιή, αν χτύπησαν αν έφαγαν, όταν μεγαλώσουν ανησυχείς αν είναι πραγματικά ευτυχισμένα, αν κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Ο γιός μου ασχολείται με την μουσική και προσπαθούμε να βρούμε μαζί τι δουλειά θα επιλέξει στο μέλλον. Προσπαθώ να τους συμβουλεύω έτσι ώτσε να πάρουν την σωστή απόφαση. Λειτουργώ σαν μάνατζερ κάποιες φορες".

Για τον γάμο:

"Δεν έχω κάποιο τρομερό μυστικό να σας πω για έναν πετυχημένο γάμο (είναι παντρεμένη με τον Tim Roth, 9 χρόνια). Σε μια αληθινή σχέση πρέπει και οι δύο να εκτιμούν όλα όσα κάνει ο ένας για τον άλλον. Ο σύζυγος μου πιστεύει σε εμένα, με υποστηρίζει σε ότι κάνω και με αφήνει να ακολουθήσω τα όνειρα μου. Με βοηθάει πολύ σε όλα, νιώθω πολύ τυχερή".

Η Reese Witherspoon πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή μαζί με την Jennifer Aniston στο "The Morning Show".







Διαβάστε ακόμα