fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ο THIROS λέει:

Πόσο εμπιστεύεστε έναν άντρα που θέλει επανασύνδεση; Εδώ σας θέλω..

Καταρχάς μην ενθουσιάζεστε καθώς ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Δεν πρέπει να αντιδράσετε παρορμητικά, ούτε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να μιλήσουν για εσάς, "Αγοράστε" χρόνο. Οι περισσότερες επανασυνδέσεις καταλήγουν σε χωρισμό πολύ πιο σύντομα απο όσο περιμένατε και εκτός αυτού είστε πολύ πιο πληγωμένες. Πώς πρέπει να αντιδράσετε αν ο πρώην σας επέστρεψε και ζητάει να τα ξαναβρείτε; Τι σκέφτηκε όλο αυτό καιρό που έμεινε μόνος και αποφάσισε να αλλάξει και να προσπαθήσει απο την αρχή;

Τα 4 σημεία που θα σας οδηγήσουν σε μια σωστή επανασύνδεση.

Προς Θεού, μην χάνετε τον εαυτό σας μέσα στην σχέση. Κρατήστε τους φίλους σας, το σπίτι σας, τις δρασηριότητες σας, με λίγα λόγια την ανεξαρτησία σας .

Οι σοφοί λένε.. σκεφτείτε ποια ήταν τα καλά και τα άσχημα στην σχέση σας. Ποιες ήταν οι δυνάμεις σας σαν ζευγάρι και ποιες οι αδυναμίες σας. Πρέπει να αποδεχτείτε τα λάθη που κάνατε και οι δύο και φροντίστε να μάθετε αν και ο άλλος άνθρωπος είναι το ίδιο συνειδητοποιημένος με εσάς.

Εγώ λέω.. δείξτε ωριμότητα και συγχωρέστε τον σύντροφό σας για το παρελθόν και σταματήστε να τον τιμωρείτε για τα λάθη που έκανε.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ.. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ. Αν νιώθετε πως δεν θέλει επανασύνδεση για τους σωστούς λόγους, τότε μην σπαταλάτε άδικα τον χρόνο σας. Μέσα μας όλοι ξέρουμε κατά βάθος.