fbpx

Πώς θα τον κάνετε να στείλει πρώτος μήνυμα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Θέλει τρόπο και έξυπνες κινήσεις

Τον γνωρίσατε, περάσατε φανταστικά, διασκεδάσετε σαν να μην υπάρχει αύριο, ανταλλάξατε τηλέφωνα και τώρα βρίσκεστε αγκαλιά μονίμως με το κινητό περιμένοντας με ανυπομονησία μήνυμα του. Το ξέρουμε πως θέλετε σαν τρελή να επικοινωνήσετε μαζί του ωστόσο κάντε λίγο υπομονή και δεν θα βγείτε χαμένη. Το θέμα είναι να σας ψάξει πρώτα αυτός, να επιδιώξει να επικοινωνήσει, να θελήσει να μάθει πρώτος τα νέα σας. Με απλά λόγια να σας στείλει ΑΥΤΟΣ πρώτος μήνυμα. Και αν αναρωτιέστε πώς θα συμβεί αυτό το "θαύμα", μην αγχώνεστε καθώς σας έχουμε όλους τους τρόπους για να τον "οδηγήσετε" στον σωστό δρόμο του texting!

Τα tips που πρέπει να εφαρμόσετε

Δημιουργήστε ενδιαφέρντα, έτσι θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα του εξάψουν την περιέργεια. Με αυτή την αφορμή θα σας ξαναστείλει μήνυμα, για να συνεχίσετε την κουβέντα που είχατε αφήσει στη μέση.

Μιλήστε για ουσιώδη πράγματα, δείξτε οτι έχετε μια πολύπλευρη προσωπικότητα και σίγουρα θα θέλει να επικοινωνεί μαζί σας πρώτος.

Δεν χρειάζεται να δείχνετε διαθέσιμες, μην στέλνετε πάντα πρώτες εσείς μήνυμα.

Αν στείλει αυτός, απαντήστε μετά απο λίγο.

Ανεβάστε του την διάθεση και κάντε και κανένα κοπλιμέντο στα μηνύματα. Οι άντρες ξετρελαίνονται με αυτά και νιώθουν οικειότητα.

Να είστε ευχάριστες, χαλαρές και να μην γκρνιάζετε, έτσι θα θέλει να επικοινωνεί συχνά πρώτος.

Κάποιες φορές απαντήστε σε κάποια μηνύματα με εικόνες, φατσούλες ή κάτι που να μην αποκαλύπτει ακριβώς τις διαθέσεις σας. Αυτό θα τον τρελάνει και θα επανέλθει για ζητήσει διευκρίνηση.