fbpx

Ιδέες για λαμπερό χειμωνιάτικο μανικιούρ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ποιά πιστεύει οτι τον χειμώνα τα "βάφουμε" μαύρα;

Τα νύχια τους χειμωνιάτικους μήνες συνήθως σκουραίνουν και το μανικιούρ ακολουθεί τις κλασικές αποχρώσεις της εποχής που είναι το σκούρο κόκκινο, το μαύρο, το μπορντό και τα σκούρα μωβ και μπλέ. Μήπως όμως είναι πολύ προβλέψιμο να βγαίνουμε όλες με τα ίδια χρώματα τέτοια εποχή; Έχετε σκεφτεί οτι υπάρχουν πολλές ιδέες για εντυπωσιακό nail art που ίσως δεν σας προτείνει η μανικιουρίστ σας; Ο μουντός καιρός και οι κρύες μέρες του χειμωνα θα γίνουν πιο φωτεινές αν αποκτήσετε ένα χαρούμενο και πιο spicy μανικιούρ.

Δείτε τις ιδέες που σας προτείνουμε και αναθεωρήστε το χειμωνιάτικο mani σας.

Το διαχρονικό κόκκινο μπορεί να γίνει πιο παιχνιδιάρικο αν συνδυαστεί με ανάποδο γαλλικό. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αλλά ιδιαίτερα καλόγουστο αν κρατήσετε την λευκή γραμμή του γαλλικού λεπτή.

Οι αποχρώσεις του γκρί συνδυάζονται τέλεια με το ροζ και το διακριτικό χρυσό. Τολμήστε να δοκιμάσετε ένα παρόμοιο συνδυασμό, είναι σικ και glamorous ταυτόχρονα.

Τολμήστε να ξεφύγετε απο το κλασικό γαλλικό, και "παίξτε" με τα χρώματα, βάλτε γκλίτερ, κάντε χρυσές πινελιές και στρας στα νύχια σας. Αν προτιμάτε κάτι πιο ασφαλές, στολίστε μόνο ένα -δύο νύχια και αφήστε τα άλλα σε πιο κλασικό ύφος.