fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιά μηνύματα δεν πρέπει να στείλετε ποτέ σε έναν άνδρα;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το σωστό texting

Τον γνωρίσατε σε πρόσφτατη έξοδο, σας άρεσε πολύ και δείχνει να του αρέσετε και εσείς. Ανταλλάξατε τηλέφωνα, κανονίσατε έξοδο, περάσατε τέλεια και τώρα αναρωτιέστε πώς να προχωρήσετε έτσι ώστε να οδηγηθεί κάπου σοβαρά η μεταξύ σας σχέση. Το σωστό texting θα σας βοηθήσει να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του και να θέλει σαν τρελός να σας ξαναδεί. Υπάρχουν ωστόσο κάποια μηνύματα τα οποία δεν πρέπει να στείλετε σε καμία περίπτωση καθώς όχι μόνο θα τον κάνουν να ξενερώσει αλλά θα δείξουν οτι είστε πολύ προβλέψιμες και βαρετές.

Διαβάστε τι δεν πρέπει να πείτε μέσω γραπτού μηνύματος

"Που χάθηκες, εσύ;" Πρόκειται για ένα πολύ λάθος μήνυμα καθώς δείχνει απόγνωση και έχει ένα ανακριτικό χαρακτήρα. Το τελευταίο που θέλετε είναι να φανείτε πιεστικές και κουραστικές.

"Σε σκέφτομαι συνέχεια". Μην το στείλετε ποτέ, καθώς δείχνει οτι τον ψάχνετε και με αυτόν τον "αυθόρμητο" τρόπο που εκφράζεστε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον αγχώσετε.

"Γειάαα σου αγόρι". Θυμίζει λίγο εφηβεία, λίγο κοριτσάκι που δεν ξέρει τι θέλει, που πάει και ποια είναι.

"Θέλεις να με δείς;". Δείχνει οτι τον κυνηγάτε και αυτό δεν είναι καλό. Επίσης κρύβει ανησυχία και ανασφάλεια.

"Γιατί δεν μου απαντάς;" Το χειρότερο μήνυμα που μπορείτε να στείλετε σε κάποιον είναι ακριβώς αυτό. Δεν σας απαντάει γιατί απλά δεν θέλει.