fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Carbon Peeling: Η θεραπεία που θα λειάνει το δέρμα σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η πρωτοποριακή θεραπεία με μάσκα οξυγόνου που κάνει θαύματα!

Η θεραπεία με μάσκα άνθρακα, είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή λέιζερ που αυξάνει τη λάμψη του δέρματος, βοηθά στην αφαίρεση των ατελειών από την επιφάνεια του προσώπου και το διατηρεί λείο και απαλό! Η beauty expert Σταυρούλα Γιαννούλη μας μίλησε για την εκπληκτική αυτή θεραπεία.

"Κατά τη διάρκεια της θεραπείας Carbon peeling, εφαρμόζεται μια λεπτή στρώση μάσκας άνθρακα που απλώνεται στην επιφάνεια του δέρματος, η οποία περιέχει ορυκτά συστατικά ηφαιστειογενούς προέλευσης και ποικίλα φυτικά εκχυλίσματα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι μοναδικά και μπορείτε να τα δείτε πολύ σύντομα στο πρόσωπο σας".

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με μάσκα άνθρακα.

Λεπτομερής αφαίρεση των ατελειών και των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος

Αποτοξίνωση

Ομαλοποίηση της φυσιολογικότητας του λιπαρού δέρματος

Μείωση των πόρων

Μείωση της ακμής

Αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων

Διέγερση του μεταβολισμού και της κυκλοφορίας του αίματος

Βελτίωση της συνοχής του δέρματος

"Το λέιζερ παράγει μια εστιασμένη ακτίνα φωτός που την στοχεύει σε μία συγκεκριμένη περιοχή. Τα μόρια του άνθρακα απορροφούν το φως και η αναρρόφηση κενού απαλά αφαιρεί τα κατεστραμμένα κύτταρα των πάνω στρωμάτων του δέρματος. Η ταυτόχρονη παραγωγή θερμικής ενέργειας διεγείρει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου και προάγει μια υγιή εμφάνιση. Η αποδοτικότητα της θεραπείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το άτομο στο οποίο εφαρμόζεται. Παρόλα αυτά 2-6 θεραπείες θα παράξουν τα μέγιστα αποτελέσματα οι οποίες θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 2-3 εβδομάδες. Αυτό το χρονικό πλαίσιο επιτρέπει την αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης του ιστού του δέρματος. Οι θεραπείες διατήρησης μετά την αρχική συνιστώνται κάθε περίπου 3 μήνες" μας εξηγεί η κα Γιαννούλη.

Ευχαριστούμε την κα Σταυρούλα Γιαννούλη

BioColours / https://biocolours.gr/

Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα, 10434, 210 8253469