fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς θα τελειώσετε "αναίμακτα" μια προβληματική ερωτική σχέση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υπάρχει τρόπος να το κάνετε χωρίς να αισθανθείτε καμία ενοχή!

Μήπως ο σύντροφος σας έχει γίνει τρομερά βαρετός και προβλέψιμος; Έχει γίνει τεμπέλης και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να καταναλώνει τα φαγητά που εσείς ετοιμάζετε, καθισμένος στον καναπέ βλέποντας ατελείωτες ώρες σειρές στο Netflix; Μήπως έχει εγκατασταθεί στο διαμέρισμα σας, δεν πληρώνει τίποτα και επιπλέον έχει γνώμη και άποψη για όλα; Δουλεύει λιγότερο απο εσάς, κερδίζει λιγότερα απο εσάς και σαν μην έφταναν όλα αυτά αναγκάζεστε να του δανείζετε χρήματα στο τέλος του μήνα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τον απομακρύνεται απο την ζωή σας χωρίς ωστόσο να δημιουργήσετε εντάσεις και τσακωμούς.

Μάθετε πώς θα το κάνετε χωρίς να έχετε καμία απολύτως ενοχή:

1. Ντυθείτε πολύ επίσημα και πείτε του "Σήκω αγάπη μου πάμε για φαγητό"

2. Καλέστε ένα ταξί να σας πάει στον προορισμό σας και διαλέξτε ένα ακριβό εστιατόριο. Παραγγείλτε τα πιο ακριβά πιάτα και ένα μπουκάλι εκλεκτό κρασί.

3. Μετά το επιδόρπιο και όταν έρθει ο λογαριασμός, πείτε του οτι θα τον εγκαταλείψετε αν δεν πληρώσει αυτή την φορά αυτός για το δείπνο. Θα αρχίσει σίγουρα να λέει φθηνές δικαιολογίες για να μην πληρώσει τελικά τον υπέρογκο λογαριασμό.

4. Στην επιστροφή για το σπίτι, πείτε στον ταξιτζή να τον αφήσει στο πατρικό του. Θα πρέπει να έχετε στείλει απο πριν όλα τα ρούχα του και τα προσωπικά αντικείμενα σε κούτες στην αυλή του πατρικού του. Θα τα δεί και θα πάθει σοκ, ωστόσο θα καταλάβει οτι αυτή την φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Μπορείτε να του πείτε την εξής ατάκα "Σε συμπαθώ, αλλά αγαπώ περισσότερο τον τραπεζικό μου λογαριασμό απο εσένα".

5. Αφήστε τον στο πατρικό και φεύγοντας ζητήστε απο τον ταξιτζή να παίξει δυνατά την μουσική και να ανοίξει τα παράθυρα. Είστε επιτέλους ελεύθερες και έχετε όλο τον χρόνο να βρείτε έναν πραγματικά υπέροχο σύντροφο.