fbpx

Πότε αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε, για να πετύχει η επανασύνδεση.

Τον σκέφτεστε πολύ, τον παρακολουθείτε απο τα social media και κοιτάτε συχνά τις κοινές σας φωτογραφίες. Ο πρώην σύντροφος αν και χωρίσατε μοιάζει σαν να μην έφυγε ποτέ απο κοντά σας. Επιζητάτε επανασύνδεση καθώς νιώθετε οτι δεν τον έχετε ξεπεράσει. Πότε όμως αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας; Γιατί πρέπει να "ζυγίσετε" προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά;

Διαβάστε ποιοί είναι οι κανόνες για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στον αγαπημένο σας.

Πάρτε το απο την αρχή "αλλιώς": Το να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε με διαφορετικό τρόπο δεν είναι τόσο απλό. Ωστόσο αξίζει τον κόπο δείξετε έναν καινούργιο καλύτερο ευατό. Στην τελική ανάλυση, ξέρειτε τα πάντα για τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας οπότε είναι πιο εύκολο να είστε άνετη και ευγενική

Ενημερωθείτε για το τι έχει αλλάξει στην ζωή του: Είναι καλό να μπείτε στην διαδικασία να μάθετε νέα πράγματα για τον σύντροφο σας, Τι έζησε αυτό το διάστημα που είστε χωριστά, τι συνέβη στην ζωή του, τι έχει αλλάξει μέσα του. Καλό είναι να μάθετε τις νέες του συνήθειες και τα νέα του χόμπι.

Μην αρχίσετε να επαναλαμβάνετε τα λάθη που κάνατε παλιά: Τσεκάρατε συνέχεια το κινητό του, τα social media του και δεν "καλοβλέπατε" τις νύχτες που πέρναγε με τους φίλους του βλέποντας ποδόσφαιρο. Ξεχάστε τα όλα αυτά αν θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή.

Κάντε καινούργια πράγματα μαζί: Φροντίστε λοιπόν να βρείτε νέες δραστηριότητες να κάνετε μαζί. Μην φοβηθείτε να τολμήσετε πράγματα, που στο παρελθόν δεν θα κάνατε. Αποκτήστε κοινά χόμπι και υιοθετήστε νέες συνήθειες μαζί.

Το πιο σημαντικό είναι να νιώθετε ώριμες και έτοιμες για επανασύνδεση κυρίως όμως να είστε απόλυτα συνειδητοποιημένες.


Π