fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτή είναι η αγαπημένη ενυδατική κρέμα της Gwyneth Paltrow

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Κοστίζει 80 ευρώ

Η κρέμα ματιών είναι ένα προιόν που πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αν πραγματικά χρειάζονται. Σίγουρα κάποιες πιο ώριμες γυναίκες βλέπουν τις ρυτίδες γύρω απο τα μάτια να "μαλακώνουν" όταν βάζουν κρέμα ματιών, τι γίνεται όμως με τις νεότερες γυναίκες που δεν αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα; Μήπως θα ήταν προτιμότερο να φοράμε σε όλο το πρόσωπο την ενυδατική μας κρέμα;

Η απάντηση είναι αρνητική. Μια καλή κρέμα ματιών ενυδατωνεί την λεπτή επιδερμίδα και λειαίνει τις μικρές ρυτίδες. Το δέρμα γύρω απο τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο και θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Πρόσφατα η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε την αγαπημένη της κρέμα ματιών και εκ τοτέ το προιόν έγινε ανάρπαστο.

Η ενυδατική κρέμα ματιών που επιλέγει η η Gwyneth Paltrow, είναι η Goop η οποία έχει ιδιαίτερα λεπτή υφή. "Η αίσθηση είναι πολύ δροσερή με φανταστική υφή", εξηγεί η Paltrow. "Την βάζω γύρω απο τα μάτιια και επιπλέον χρησιμοποιώ μια μικρή ποσότητα στα χείλη. Θέλω η κρέμα ματιών να είναι πολύ ενυδατική και δροσερή. Είναι πολύ σημαντικό ο τρόπος που βάζουμε την κρέμα στα μάτια. Δεν χρειάζεται να βάζουμε μεγάλη ποσότητα. Την τοποθετούμε ταμποναριστά γύρω απο τα μάτια με απαλές κινήσεις".