fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απαλό peeling για το ευαίσθητο δέρμα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Επενδύστε σε απλά υλικά που έχετε στα ράφια της κουζίνας σας

Κάνοντας peeling διατηρείτε την επιδερμίδα σας καθαρή, λαμπερή και απαλή. Τα νεκρά κύτταρα και οι τοξίνες απομακρύνονται, προσφέροντας στο δέρμα σας την δυνατότητα να αναπνεύσει, να ανανεώσει τα κύτταρά του και να ενεργοποιήσει την δημιουργία κολλαγόνου.

Μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας ένα peeling προσώπου στο σπίτι με απλά και οικονομικά υλικά που υπάρχουν στη κουζίνα σας. To peeling που σας προτείνουμε θα βοηθήσει να αποκτήσετε λαμπερή, καθαρή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Υλικά

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1/2 κούπα ελαιόλαδο

5 κουταλιές του γλυκού ελληνικό καφέ

Εκτέλεση και εφαρμογή

Αρχικά βάλτε το μέλι σε ένα μπρίκι και ανάψτε το μάτι της κουζίνας για να το λιώσετε. Αφού το μέλι μαλακώσει και πάρει ρευστή μορφή, βάλτε το ελαιόλαδο σε ένα μπολ και ρίξτε από πάνω το μέλι. Έπειτα προσθέστε και τον ελληνικό καφέ και ανακατέψτε καλά το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Εφαρμόστε το πίλινγκ προσώπου με καφέ κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια και τα σημεία με κοκκινίλες ή σπυράκια. Για περισσότερη ενυδάτωση αφήστε το μείγμα να σταθεί 10 λεπτά και να δράσει. Τέλος, ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.