fbpx

Πρώτη φορά σεξ μαζί του: 5 πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που είναι απαγορευτικές

Απο την πρώτη μέρα που συναντηθήκατε νιώσατε μια ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλον. Μιλήσατε, βγήκατε, ξαναβγήκατε και μετά απο αρκετό καιρό ήρθε η ώρα να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Και επειδή ο συγκεκριμένος άντρας σας αρέσει πολύ και θέλετε κάτι πιο ουσιαστικό μαζί του καλό είναι να ακολουθήσετε τους παρακάτω 5 χρυσούς κανόνες. Το πιο βασικό όμως είναι να είστε ο ευατό σας και να μην έχετε στρες.

Αφήστε τον να έχει αυτός τον έλεγχο. Μπορεί να είστε εξπέρ, να έχετε φοβερή εμπειρία ωστόσο την πρώτη φορά αφήστε αυτόν να κάνει κουμάντο. Είναι και θέμα αντρικού εγωισμού.

Πάρτε προφυλακτικά μαζί σας. Σε όλους τους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και είναι οργανωμένες. Επίσης είναι και θέμα υγείας, δεν θα αφήσετε κάτι τόσο σοβαρό όπως τα αφροδίσια στην τύχη.

Μη χρησιμοποιήσετε ερωτικά βοηθήματα: Ακόμα και αν ξέρετε ότι θα του αρέσει, όλα έρχονται στην ώρα τους. Τα sex toys είναι λίγο προχωρημένα την πρώτη φορά. Θα έχετε χρόνο αργότερα που θα γνωριστείτε καλύτερα.

Να είστε καθαρές και περιποιημένες. Ντούς, αποτρίχωση και πεντικιούρ είναι τα τρία βασικά που πρέπει να κάνετε πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι μαζί του.

Μην ανοίγετε κουβέντα για πρώην συντρόφους. Μην αποκαλύπτετε πόσα one night stands έχετε κάνει, γιατί χωρίσατε με τον πρώην φίλο σας και πόσο σας πρόδωσε ο μεγάλος σας έρωτας. Να είστε φειδωλές και να μην λέτε πολλά.