fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3 μυστικά για να φλερτάρετε έντονα τον άντρα που σας αρέσει

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Βγάλτε την Femme Fatale απο μέσα σας!

Ποιός είπε οτι στους άντρες δεν αρέσει το έντονο φλερτ και οι δυναμικές γυναίκες που παίρνουν το παιχνίδι στα χέρια τους; Τα μυστικά για να φλερτάρετε σωστά έναν άντρα και να αποκαλύψετε τον μοιραίο ευατό σας είναι απλά και πολύ αποτελεσματικά αρκεί να τα μάθετε και να τα κάνετε πράξη. Σας αποκαλύπτουμε 3 τσεκαρισμένους τρόπους για να στείλετε τα σωστά μηνύματα στον άντρα που σας έχει τραβήξει την προσοχή

Αφήστε τον να μιλήσει για τον ευατό του. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε πράγματα να συζητήσετε μεταξύ σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό, είναι να του κάνετε μικρές και απλές ερωτήσεις. Στους άντρες αρέσει να μιλάνε για τον εαυτό τους. Ρωτήστε τον λοιπόν πράγματα για εκείνον και αφήστε τον να μιλήσει ελεύθερα.

Να είστε πάντα ο ευατός σας. Μην παρουσιάζεστε σαν κάτι που δεν είστε ή να νιώθετε άγχος και πίεση όποτε επικοινωνείτε. Κάντε texting με ενθουσιασμό χωρίς φόβο. Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας με παιχνίδια του μυαλού. Πρέπει να μιλάτε στον άντρα που σας αρέσει ακριβώς όπως θα του μιλούσατε από κοντά.

Μην είστε φλύαρες. Οι άντρες βαριούνται τις πολλές κουβέντες και τα μεγάλα μηνύματα. Να είστε λιτές και χαλαρές. Χρησιμοποιείστε που και που ένα emoji, για να κάνετε την κουβέντα λίγο πιο παιχνιδιάρικη. Ωστόσο δεν πρέπει να υπερβάλλετε. Ξαναδιαβάστε το μήνυμα που γράψατε και πριν το στείλετε αφαιρέστε τις "σάλτσες"και βάλτε τα emojis με μέτρο.

Το πιο σημαντικό στο flirting είναι να ξέρετε πότε πρέπει να σταματήσετε. Μπορείτε να τερματίσετε την κουβέντα με μια ατάκα του στυλ «Τα λέμε αργότερα». Είναι πολύ έξυπνο να προσπαθήσετε να κλείσετε την κουβέντα με την πιθανότητα μελλοντικών σχεδίων. Αφήστε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.