fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς θα καταφέρετε απο ελεύθερη σχέση να γίνεται η μια και μοναδική

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η αποκλειστικότητα έχει τα μυστικά της

Είναι γεγονός οτι στις γυναίκες δεν αρέσουν οι ελεύθερες σχέσεις. Όταν γνωρίζουμε έναν άντρα που μας αρέσει πολύ τον θέλουμε δικό μας, και επιζητούμε την αποκλειστικότητα. Η αλήθεια είναι οι άντρες "βολεύονται" στις ελεύθερες σχέσεις κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τις γυναίκες. Πώς θα καταφέρετε να αποκτήσετε την αποκλειστικότητα με κάποιον; Πως θα του περάσετε το μήνυμα έμμεσα οτι θέλετε αποκλειστική σχέση και θα τον κάνετε να κολλήσει μαζί σας;

Ακολουθήστε τις παρακάτω δοκιμασμένες συμβουλές και κατακτήστε τον άντρα της ζωής σας

Μην προσπαθείτε να βάλετε ταμπέλα στην σχέση σας τον πρώτο καιρό. Οι άνδρες είναι περίεργα πλάσματα. Μπορεί για παράδειγμα να δείχνουν τρομερό ενδιαφέρον για μια γυναίκα, να την προσέχουν, να την περιποιούνται και να τη φροντίζουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θεωρούν πως έχουν και σχέση. Πόσο μάλλον οτι αυτή είναι και σοβαρή. Μπορεί απλά να του αρέσει στην αρχή να περνάτε όμορφα μαζί και να κυλάνε όλα αβίαστα, χωρίς όμως να θέλεις να ονομάσει αυτό που έχετε ως «σχέση». Αυτό που πρέπε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην βιαστείτε να του κάνετε κουβέντα για δέσμευση.

Ακούστε με προσοχή τι σας λέει. Μην μιλάτε ακατάπαυστα και μην ρωτάτε συνέχεια πράγματα γι αυτόν. Ακούστε πρώτα τι έχει να σας πει και μετά οδηγηστε τη συζήτηση εκεί που θέλετε. Ρωτήστε διακριτικά και σε ήπιο τόνο, χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας. Το σημαντικό είναι να οπλιστείτε με υπομονή.

Μην κάνετε μόνο σεξ. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε οτι είστε η ιέρεια του σεξ, ή ακόμα η απόλυτη sex machine. Yπάρχει μεγάλη διαφορά στο να κάνετε σεξ, χωρίς συναίσθημα και πραγματικό έρωτα. Το δεύτερο είναι που καθηλώνει έναν άνδρα και σας κάνει να έχετε μια βαθιά και ουσιαστική σύνδεση. Είναι σημαντικο να πετύχετε ερωτική σύνδεση. Το να κάνετε έρωτα σε έναν άνδρα, τότε μόνο μπορείτε να κυριεύσετε το μυαλό, την καρδιά και το σώμα του. Μπορείτε να του προσφέρετε πρωτόγνωρη ηδονή και να καταφέρετε να γίνετε η απόλυτη γυναίκα στα μάτια, αλλά και στην καρδιά του.

Ο κανόνας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ψυχραιμία και άφθονη υπομονή! Στο τέλος θα δικαιωθείτε και θα τον πείσετε οτι είστε η τέλεια σύντροφος που αξίζει να επενδύσει σε μια αποκλειστική σχέση μαζί σας.