fbpx

Τρία σημαντικά beauty tips για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πώς θα λάμψετε την ημέρα των Ερωτευμένων

Είστε ερωτευμένες, ο αγαπημένος σας έχει κλείσει ένα υπέροχο τραπέζι για την βραδιά των ερωτευμένων και εσείς ανυπομονείτε να γιορτάσετε τον έρωτα. Απο την άλλη αν δεν είστε αυτή την εποχή σε σχέση, θα βγείτε το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου με τις φίλες σας και θα διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Και στις δύο περιπτώσεις το ζητούμενο είναι να είστε όμορφες και λαμπερές. Διαβάστε τα 3 tips ομορφιάς που πρέπει να κάνετε για να είστε σέξι την ημέρα των Ερωτευμένων.

Απολέπιση για δέρμα σαν μωρού

Ξεκινήστε την ετοιμασία με ένα ντους, τότε είναι ευκαιρία να κάνετε απολέπιση στο σώμα σας. Επιλέξτε το κατάλληλο scrub με στρογγυλεμένους κόκκους για να μην ερεθιστεί το δέρμα σας. Στην αγορά υπάρχουν scrubs που εκτός απο απολέπιση, ενυδατώνουν τέλεια την επιδερμίδα.

Μάσκα μαλλιών για λαμπερό αποτέλεσμα

Εάν θέλετε τα μαλλιά σας να λάμπουν και να μαγνητίζουν τα βλέμματα, τότε χρησιμοποιήστε μια καλή ενυδατική μάσκα μαλλιών. Εφαρμόστε την στο μπάνιο, αφήστε την περίπου 5-10 λεπτά αναλόγως την ενυδατική μάσκα μαλλιών που διαλέξατε, και ξεβγάλτε την με άφθονο νερό.

Ενυδατική κρέμα για βελούδινο σώμα

Το επόμενο βήμα μετά το ντους και το scrub είναι να φορέσετε την ενυδατική κρέμα σώματος. Τον χειμώνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πιο πλούσιες υφές που θα ενυδατώνουν εντατικότερα την επιδερμίδα.

Tip: Φροντίστε να συνδυάσετε την ενυδατική κρέμα σώματος με ίδιο άρωμα για να έχει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.







Διαβάστε ακόμα