fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήπως έχετε μπλέξει με ντροπαλό άντρα;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μάθετε πως θα τον προσεγγίσετε και θα τον κερδίσετε

Και όμως υπάρχουν άντρες που είναι ντροπαλοί και λιγομίλητοι. Αυτό φυσικά δεν τους κάνει λιγότερο σέξι ή έξυπνους. Απλά οι συγκεκριμένοι άντρες δεν υπάρχει περίπτωση να σας προσεγγίσουν και γενικά θα μπορούν να περάσουν όλο το βράδυ στο μπαρ κοιτώντας το πάτωμα μη τύχει και διασταυρωθούν τα βλέμματα σας.

Πώς θα προσεγγίσετε έναν ντροπαλό άντρα και θα τον βγάλετε απο το καβούκι του.

Μπείτε στη θέση του κυνηγού κια πάρτε το πάνω χέρι. Θα του αρέσει σίγουρα και θα ξεμπλοκάρει. Γελάστε με τα αστεία του και πείτε του πόσο έξυπνος είναι. Πρέπει να είστε οπλισμένες με αρκετή υπομονή και να βρείτε τρόπο πρώτον να του τραβήξετε την προσοχή και δεύτερον να καταφέρετε να περάσετε το «τείχος» που συνήθως υψώνει γύρω του. Δεν είναι καθόλου εύκολο, θα χρειαστείτε μια σωστή τακτική και μέθοδο προσέγγισης αλλά κυρίως χρόνο, υπομονή και επιμονή.

Μη γίνεστε υπερβολικά πιεστικές στο να γνωριστείτε περαιτέρω και άμεσα.

Προσέγγιστε τον μέσα από τα social media. Αν έχετε καταλάβει ότι δεν είναι και ο πιο εύκολος στόχος προσπαθώντας να τον πλησιάσετε πρόσωπο με πρόσωπο, δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση εκμεταλλευόμενες τα social media.

Στην αρχή μιλήστε του γενικά και όσο περνάει ο καιρός προσπαθήστε να μιλάτε και για πιο προσωπικά θέματα. Κάποια στιγμή, αν καταλάβετε ότι ίσως και να του αρέσετε, μπορείτε να προσπαθήσειτε να μιλήσετε για τις σχέσεις και το τι ψάχνετε στο άλλο φίλο.

Προσπαθήστε να μάθετε πράγματα για αυτόν και να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε αυθεντικά για την προσωπικότητά του. Θα το εκτιμήσει και θα λυθεί περισσότερο όσο δείχνειτε ενδιαφέρον για αυτόν.

Προσεγγίστε τον με μηνύματα. Ο τύπος του ντροπαλού δεν έχει άνεση να μιλάει κατά πρόσωπο, θα εκπλαγείτε όμως όταν αρχίσετε να ανταλλάσετε μηνύματα με το πόσο διαφορετικά θα σας φερθεί και πόσο γρήγορα θα έρθετε πιο κοντά.

Στο πρώτο ραντεβού να είστε πιο χαλαρές, χαριτωμένες και ενδιαφέρουσες. Διαφορετικά, μπορεί αν είστε εκθαμβωτικές και πολύ θορυβώδεις στη συμπεριφορά σας να τον τρομάξετε και να τον απομακρύνετε